Midtjylland - TNS. Pontul lui rossonero07

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune un pronostic in cota 1.52 pentru disputa dintre Midtjylland si TNS, din cadrul preliminariilor Europa League.

Midtjylland - TNS. Pontul lui rossonero07

In data de 16 august, incepand cu ora 20:00, campioana Danemarcei, Midtjylland, va primi pe "MCH Arena" vizita campioanei Tarii Galilor, TNS, intr-o partida in care anticipez un succes categoric al gazdelor.


Midtjylland este favorita certa in aceasta infruntare, conform agentiilor de pariuri, fiind fara dubii o echipa mai puternica, ce are de partea sa si avantajul propriului teren, acolo unde este foarte greu de infrant. "Lupii" si-au inceput aventura europeana in actuala stagiune din turul al doilea al preliminariilor Champions League, acolo unde au avut-o ca adversara pe Astana, cu care au pierdut insa, scor 2-1 la general. De la esecul din Kazakhstan, trupa lui Jess Thorup nu a mai pierdut niciun meci, legand cinci partide fara esec, in acestea reusind victorii cu Esbjerg, Vejle, TNS si Horsens, remizand cu Astana, in disputele cu acestea inscriind 11 goluri.


TNS de partea cealalta, este o echipa mica, mult sub nivelul adversarei sale, astfel ca bookmakerii o vad ca "victima" in aceasta disputa, asa cum era si normal de altfel, mai ales ca evolueaza in deplasare. Galezii, ca si adversarii lor, au inceput din Liga Campionilor, insa din primul tur preliminar, fiind eliminati de Shkendija, pierzand cu 5-4 la general, urmand apoi dubla cu Lincoln din turul al doilea al preliminariilor Europa League, in care s-au impus cu 3-2. Dupa esecul suferit in fata celor de la Midtjylland, echipa lui Scott Ruscoe a reusit o victorie spectaculoasa in prima etapa de campionat, in fata celor de la Barry, castigand cu 5-1 pe teren propriu.


Diferenta de valoare dintre cele doua este evidenta, Midtjylland dispunand de un lot mult mai bun, dar si mai experimentat, astfel ca in aceasta disputa ma astept sa se impuna lejer, de aceea mizez pe faptul ca va marca in ambele reprize.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.52
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
+1.0 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gazdele marcheaza in ambele reprize
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide