Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Maccabi Tel Aviv - Pyunik. Pontul lui rossonero07

0

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune un pronostic in cota 1.48 pentru disputa dintre Maccabi Tel Aviv si Pyunik, din cadrul preliminariilor Europa League.

Maccabi Tel Aviv - Pyunik. Pontul lui rossonero07

Joi, de la ora 20:30, pe "Netanya Stadium" se va juca meciul dintre Maccabi Tel Aviv si Pyunik, in care ma astept ca echipa gazda sa se impuna intr-o maniera categorica.


Maccabi Tel Aviv este fara dubii favorita certa in aceasta infruntare, asa cum era si normal de altfel, ca valoare fiind mult peste adversara sa, iar de asemenea, beneficiaza si de avantajul propriului teren. Israelienii au acumulat destula experienta europeana de-a lungul istoriei, in ultimii 14 ani jucand de doua ori in Liga Campionilor si de patru ori in Europa League. In aceasta stagiune, echipa antrenata de Vladimir Ivić si-a inceput drumul spre grupele Europa League inca din primul tur preliminar, dand piept cu Ferencvaros, pe care a eliminat-o cu destule emotii, trecand apoi de Radnicki, urmand remiza alba cu Pyunik din prima mansa a turului al treilea preliminar, astfel ca este obligata sa se impuna in aceasta infruntare.


Pyunik este o echipa mica, ce nu spune multe in fotbalul european, fiind mult sub nivelul adversarei sale, astfel ca porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, mai ales ca este dezavantajata de faptul ca va evolua in deplasare. Armenii au jucat de mai multe ori in preliminariile competitiilor europene, insa niciodata nu au trecut de turul al doilea, in acest an reusind cea mai buna performanta prin calificarae in turul al treilea. Trupa lui Andrei Talalayev, ca si adversara sa, a inceput aventura in Europa League inca din primul tur preliminar, trecand de Vardar, eliminand-o apoi si pe Tobol.


Diferenta de valoare dintre cele doua este clara, Maccabi Tel Aviv avand o echipa net superioara, exceland si la capitolul experienta, asa ca ma astept ca in aceasta infruntare sa se impuna fara probleme, de aceea mizez pe faptul ca va marca cel putin doua goluri.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.46
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gazdele marcheaza minim doua goluri