Kukesi - Torpedo Kutaisi. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg a realizat un pariu pentru prima repriza a duelului din preliminariile Europa League dintre Kukesi si Torpedo Kutaisi.

Daca ar fi fost sa ma pronunt inaintea meciului tur in privinta calificarii uneia dintre cele doua echipe as fi considerat ca vom avea un duel echilibrat si in urma caruia va fi greu de prezis echipa ce va merge mai departe. 


Iata insa ca m-as fi inselat privind scorul inregistrat in meciul tur din Georgia, 5-2 pentru Torpedo Kutaisi, care acum a luat o optiune mai mult decat serioasa la calificarea in play-off-ul Europa League, de altfel cota oferita pentru un astfel de pariu fiind una aproape inexistenta de 1,03. De mentionat totusi ca in pofida scorului de pe tabela, statistica meciului nu a fost una in care Kutaisi sa fi fost net superioara, cu o posesie echilibrata de 52-48%, cu 9 ocazii de gol si 6 suturi pe spatiul portii pentu georgieni fata de 11 si respectiv, 6 pentru albanezi sau 1 singur corner pentru gazde si nu mai putin de 6 pentru oaspeti.


Sunt constient de faptul ca o partida nu seamana cu cealalta iar dupa un 5-2 in tur nu inseamna ca vom avea din nou un meci cu atat de multe goluri, insa dupa ce scorul arata 4-1 la pauza am totusi convingerea ca vom avea cel putin un gol de aceasta data pana la pauza, mai ales in conditiile in care Kukesi va trebui sa se deschida si sa atace inca din primul minut al jocului daca vrea sa mai emita vreo pretentie la calificare, chiar daca nu va reusi sa si marcheze, de acest lucru poate sa profite Kutaisi si sa inchida practic meciul daca va reusi sa deschida scorul.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Goluri prima repriza - Peste 0.5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide