FC Copenhaga - Atalanta. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda partida dintre FC Copenhaga si Atalanta, la o cota de 1.65

FC Copenhaga - Atalanta. Pontul lui IulianGGMU

Joi, incepand cu ora 19:30, FC Copenhaga si Atalanta se vor infrunta in mansa a doua din playoff-ul Europa League, partida plecand de la scorul de 0-0.


FC Copenhaga pare mai hotarata decat oricand sa reintre in joc si sa faca performanta la nivel de cupe europene. Daca anul trecut a ratat titlul in Superliga, in Europa League nu s-a facut de ras, ajungand pana in saisprezecimi, de unde a fost scoasa de Atletico Madrid. Acum, pentru a realiza obiectivul impus, are nevoie sa faca un joc bun si avem toate motivele sa credem ca este capabila sa reuseasca acest lucru. Neinvinsa in aceasta editie a cupelor europene, fosta campioana din Danemarca are deja sapte meciuri jucate, partide in care a bifat cinci victorii si doua rezultate de egalitate, confruntarea de la Bergamo fiind si singura in care n-a reusit sa inscrie. Pe de alta parte, cu o echipa din care a schimbat sase oameni, trupa lui Stale Solbakken a reusit la finalul saptamanii sa treaca cu 3-2 de Horsens, intr-un duel din campionatul intern, unde se afla pe primul loc, cu doua puncte peste campioana en-titre, Midtjylland.


Atalanta a dominat autoritar partida din tur, cand nu le-a dat vreo sansa adversarilor, insa, ghinionul a fost cu ea si a terminat la egalitate, 0-0. Exista o parte buna si una mai putin buna, dar totul depinde de formatia din Bergamo. Asa cum spuneam anterior, terminand fara gol primit inseamna ca o reusita venita din partea italienilor ii obliga pe adversari sa castige meciul, “Zeita” avand oportunitatea si unei remize cu goluri, care ar asigura prezenta in grupele Europa League. Forma este una buna, in cele cinci meciuri disputate deja in actuala stagiune a cupelor europene, are trei victorii la scor si doua rezultate de egalitate, ea marcand cel putin de doua ori in fiecare deplasare. La fel s-a intamplat si in partida de debut din Serie A, unde, profitand de avantajul terenului propriu, a trecut cu 4-0 de Frosinone.


Partea mai putin buna este ca Atalanta a avut luni un meci destul de greu, a jucat contra lui AS Roma (3-3) si asta ar puta sa conteze, insa, in acelasi timp, este o formatie obisnuita cu meciurile din 3 in 3 zile si cred ca in mare parte ar putea sa joace si mansa retur la cel mai inalt nivel. Facand o comparatie intre cele doua echipe, Atalanta mi s-a parut net superioara si in meciul din tur, cand a stat mereu in terenul advers si daca respecta acelasi plan de bataie, ma astept ca de data aceasta sa functioneze, sa inscrie cel putin un gol care sa o califice. 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.65
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 2 / 32
Calcul:
-817 RON
ROI:
-10.6 %
Pariuri:
1787 / 34 / 1112
Calcul:
-10 069 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 81
43 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2938
1787 / 34 / 1112
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
X2&peste 1.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide