Demo vs Real bet

Buna ziua,

Sunt un incepator in domeniu. Am jucat ceva sloturi , am avut si ceva castiguri ..recunosc ca imi place aceasta industrie daca o tratezi responsabil

Am si eu o nelamurire :

Multe case au sloturi atat in versiune demo cat si pe bani reali.

Serverele care gazduiesc sloturile( demo vs real money) sunt aceleasi ?

Este vreo diferenta intre sesiunile demo si cele pe bani reali ( ma refer la cum dau sloturile)..daca de ex pe demo un slot incepe sa dea..sunt sanse sa dea si pe bani reali in acel moment?

Eu am facut de ceva luni niste teste demo vs real money si in cam 70% din cazuri daca un slot dadea pe demo dadea si pe real money ( testele pe care le-am facut aveau ca durata cam 20 min)

De asemenea, in peste 90% din cazuri daca un anumit slot este in RTP , am observat ca da si pe demo...iar daca pica din RTP nici pe demo nu mai da.

Aceste lucruri le-am observat la sloturile de la anumiti producatori, nu la toti.\( eu am testat cu diversi producatori ..de aceea procentajele sunt cele pe care le-am scris aici, altfel erau mai mari )

Credeti ca au fost si sunt pure coincidente?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Agalloch.

Ai grija la diferentele dintre demo si real. Sloturile demo au o rata mai mare de castig, tocmai pentru a te determina sa faci cont real.
Copy the token