Retragere unibet adresa si tara diferita.

Salutare.
De vreo 2 luni sunt in Anglia si site ul mi a permis sa ma joc. Am putut face depuneri si retrageri. Pana ieri. Ieri am astigat 50.000 de lei. Am fost pus sa fac verificarea adresei. Acum problema este ca eu cand am facut contul am pus Romania si adresa de acasa. Contul fiind facut acum un an sau 2. La dovedirea adresei am trimis extras bancar cu adresa din Anglia. Inca sunt in curs de verificare . Am citit ca adresele de logare si cele din dovada trebuie sa fie aceleasi. Stie cineva ce pot face? Chiar e o suma frumusica si mi e putin teama sa nu raman cu banii in aer.

Salut. Cam asa se intampla. Problemele astea apar doar cand castigi, pana atunci nu te gandesti la astfel de aspecte. Ar trebui sa le explici situatia concreta, onest si sa ii intrebi cum trebuie sa procedezi. Adresa nu este aceeasi cu cea a contului, deja sunt primele inadvertente. Vorbeste direct si sincer cu ei si explica-le situatia.
Salut,mersii frumos de raspuns. Am vorbit pe live chat cu un reprezentant. A spus ca el crede ca se va aproba si dupa aceea sa redeschid un cont pe unibet uk. Dar nu mi a oferit nici o garantie. I am explicat situatia,acum astept sa se termine verificarea. Mersii frumos inca odata!
Copy the token