Nedreptatire Unibet

In data de 21.06.2020 am pariat urmatorul gol (golul 4 - 3 way bet) pe echipa gazda in meciul Gil Vicente - CD Aves (cota 5) Scorul era 2-1 in minutul 85. 2 minute mai tarziu, golul abia inchis de oaspeti a fost anulat, deci scorul a devenit 2-0 prin decizie VAR. Pana in minutul 90 cand echipa gazda a mai inscris inca o data (scorul devenind 3-0), posbilitatea de a face cash out a fost suspendata, iar dupa schimbarea de scor, mi s.a oferit cash out la mai putin de 1/3 din miza.
Consider ca acest pariu trenuia anulat deoarece:
- la 2-0 nu exista in oferta curenta posibilitatea de a paria pe golul 4.
- mi s.a oferit aceeasi cota de 5 la 5 minute dupa ce am pariat, cu toate ca s.a schimbat atat timpul ramas din partida, cat si dinamica ei (una e 2-1 cu 5 min + prelingiri alta e 3-0 in min 90)
I.am contacta de 3 ori si de fiecare data am primit acelasi raspuns sec: traderii au decis ca e ok si nu au ce face ...
Voi ce parere aveti?

Salut, iti sugeram ca pe viitor sa depui o reclamatie pe pagina Unibet de pe site-ul nostru. Ai un camp special pentru astfel de situatii unde te-am putea ajuta mai rapid. Oricum, in astfel de situatii nu avem prea multe solutii nici noi, acelasi raspuns ni-l vor oferi, dar chiar si asa iti sugeram sa lasi macar un feedback pe pagina Unibet de pe site-ul nostru, astfel incat toti jucatorii actuali si viitori sa poata dispune de aceasta informatie.
Copy the token