PariuriPlus Cazino: 100% pana la 2000 de lei + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit

Bonus de bun venit
Bonus
Fără limite de timp
A ramas pana la final
Nu
Pariu
Cote de pariu
Timp de pariu
Depunere minima

La PariuriPlus Cazino ai 100% pana la 2000 de lei si 300 de rotiri gratuite bonus de bun venit pentru primele doua depuneri.

Termeni si conditii PariuriPlus cazino bonus de bun venit

Primele două depuneri trebuie efectuate în termen de 30 zile de la data deschiderii contului.

 • Oferta este valabilă pentru Cazino și necesită o primă depunere de minim 100 RON pentru primul bonus și o a doua depunere de minim 200 RON pentru al doilea bonus. Suma bonus este creditată în contul Sold Bonus.
 • Oferta constă într-un bonus de 100% pentru primele două depuneri, până la suma maximă de 1.000 RON pentru fiecare depunere (2000 de lei în total) + 300 rotiri gratuite care o să fie acordate astfel: 100 de rotiri gratuite după efectuarea primei depuneri și 200 de rotiri gratuite după efectuarea unei noi depuneri. Rotirile gratuite o să fie acordate în slotul Big Bass Amazon Xtreme (0.2 RON / rotire).
 • Fondurile din balanța cu bani reali trebuie jucate și stabilite înainte de a începe să jucați cu banii din balanța bonus.
 • Pentru a primi bonusul, utilizatorii trebuie ca, în timpul procesului de depunere, să selecteze bonusul din secțiunea “cadou” de lângă câmpul de introducere text.
 • Cele 100 de rotiri gratuite respectiv 200 de rotiri gratuite vor fi acordate automat după îndeplinirea cerințelor de rulaj a sumei aferente depunerii + bonus sau după epuizarea fondurilor respective. Ulterior, este necesar să va deconectați și să va logați în cont.
 • 150 de Rotiri Gratuite suplimentare vor fi acordate după finalizarea procedurilor de verificare integrală a contului (identitate, email, telefon și metode de plată).

Suma bonusurilor acordate și cea a primelor două depuneri vor fi disponibile numai pentru jocuri de cazino. Odată ce condițiile de rulaj al bonusului sunt îndeplinite, suma disponibilă din contul “Sold Bonus” va fi transferată în contul “Sold Real”.

Cerința de rulaj pentru fiecare bonus acordat este de 35x și se referă atât la suma depusă, cât și la suma bonusului primit.

Pentru a contribui la cerințele de rulaj, pariurile nu trebuie să depășească valoarea de 20 RON pe rundă/rotire.

Efectuarea unei retrageri înainte de îndeplinirea cerințelor de rulaj duce la anularea fondurilor din balanța bonus (inclusiv a eventualelor câștiguri rezultate din parierea cu bani bonus)

Cerințele de rulaj trebuie îndeplinite în maxim 30 de zile de la data primei depuneri, în caz contrar bonusul și eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia vor fi anulate.

Calculul rulajului se face din momentul în care suma bonusului a fost creditată în Soldul Bonus din contul dvs. pariuriplus.

Contribuția pariurilor la cerințele de rulaj depinde de categoria fiecărui joc. Anumite categorii de jocuri au o contribuție mai mare la cerințele de rulaj față de alte categorii de jocuri.

Contribuția pariurilor în funcție de categoria de joc este prezentată mai jos:

 1. Contribuții de pariere:
  Categorie de joc Contribuție %
  Sloturi (cu și fără jackpot) 100%
  Carduri răzuibile, Keno, Bingo, Casual și Arcade 20%
  Jocuri de masă și jocuri video (Baccarat, Ruletă, Video Poker, Blackjack, etc.) 5%
  Toate jocurile Live 0%
 • Exemplu: Un pariu de 10 RON la sloturi va contribui cu 10 RON la cerințele de rulaj. Un pariu de 10 RON la Jocuri răzuibile va contribui cu 2 RON la cerințele de rulaj. Un pariu de 10 RON La Blackjack va contribui cu 0.5 RON la cerințele de rulaj.
 • Următoarele sloturi sunt excluse de la utilizarea bonusului de bun venit la cazino: Shields Of Rome, Zeus Wild Thunder, Gods Of Troy, The Shields of Troy, Solar Queen, Solar Temple, Love Joker, Solar Queen, Shadow Society, 9 Burning Dragons, Bronco Spirit™, Golden Beauty™, Blood Suckers, Blood Suckers II, Dead or Alive, Rome the Golden Age, Legend of Hydra Power Zones, Power Zones™ Ishtar, Power Zones™ Pyramid Valley, Wild Lava, Savage Jungle, Solar Queen Megaways, 10.001 Nights and all the “Crash” games like the Aviator, Astroboomers Turbo, AstroBoomers: To the moon, Spaceman, Circus Launch, To Mars and Beyind, HOHO Hodl, Skyline.

Nu uita!

Termene și condiții ale Rotirilor Gratuite:

 • Rotirile gratuite vor fi disponibile la slotul Big Bass Amazon Xtreme.
 • Valoarea unei rotiri este de 0.20 RON.
 • Rotirile gratuite vor fi disponibile timp de 3 zile de la creditarea lor.
 • Câștigurile provenite din utilizarea rotirilor gratuite trebuie rulate astfel: câștigurile obținute din utilizarea rotirilor aferente pentru prima depunere trebuie rulate de 10 ori în maxim 5 zile de la acordarea rotirilor gratuite. Câștigurile obținute din utilizarea rotirilor aferente pentru a doua depunere trebuie rulate de 15 ori în maxim 5 zile de la acordarea rotirilor gratuite.

Nota bonus!

4/5 - Valoarea bonusului si conditiile de rulaj ale bonusului se incadreaza in limitele medii ale bonusurilor de bun venit!

Copy the token