La Favbet primesti o parte din potentialul castig daca pierzi un meci de pe bilet

Aceasta promotie nu are o data de expirare

Este destul de neplacuta senzatia simtita cand constati ca ai pierdut biletul din cauza unui meci. Favbet face acest sentiment mai usor de suportat, oferindu-ti o parte din castig. Pentru asta trebuie sa ai peste 10 selectii pe bilet. 

Bonus Favbet.

Termeni si conditii pentru pariul sansa la Favbet

  • Biletul trebuie sa aiba minim 11 evenimente, dintre care unul singur necastigator.

  • Cota minima a unui eveniment este 1.3.

  • Daca te scoate de pe bilet un singur eveniment, vei primi 15% din eventualul castig impartit la cota evenimentului pierdut. 

Nu uita!

  • Sunt eligibile pariurile live, pre-live, precum si bilete mixte (live+pre-live).

  • Oferta este in continuare disponibila chiar daca unul sau mai multe evenimente de pe bilet a  primit cota 1.00.

Nota pariului sansa la Favbet

4/5 - Suntem placut impresionati ca la Favbet poti castiga chiar daca un eveniment de pe bilet este “rosu”. Un alt aspect pozitiv il reprezinta acela ca valoarea bonusului nu este fixa, ci in stransa legatura cu eventualul castig de pe bilet. Nu ne prea place insa ca sunt necesare atatea evenimente pe bilet. De asemenea, avand in vedere numarul mare de pe bilet, cota minima este cam ridicata. 

Postat de:

Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri
Copy the token