Biletul Zilei - 17 August 2018

Tipsterul Legalbet Karbacher ne propune o cotă de 2.25 pentru Biletul Zilei, format din 3 meciuri din campionatele României (Liga 2), Belgiei şi a Turciei.


1. Petrolul Ploieşti - Pandurii Târgu Jiu (ora: 18:00)


Petrolul Ploieşti a dezamăgit în prima etapă, fiind ţinută în şah pe stadionul "Ilie Oană" de FC Snagov, cu care a terminat la egalitate, scor 0-0. În etapa a doua, "lupii galbeni" au arătat că au valoare şi că se vor bate la promovare, câştigând cu 3-0 în deplasare cu CS Baloteşti. Pandurii Târgu Jiu a debutat cu un succes în prima etapă, învingând-o în deplasare cu 1-0 pe nou promovata Aerostar Bacău, după care a terminat la egalitate, 1-1 acasă cu FC Argeş Piteşti. Punctul forte al echipei antrenate de Leo Grozavu este apărarea, pentru că nu a primit niciun gol în primele două etape. Formaţia antrenată de Adrian Bogoi a primit un gol, însă acum probabil va încasa mai multe, pentru că va juca cu o echipă care trage la promovare şi care va fi încurajată de minunaţii fani "galben-albaştri". În mod normal, Petrolul Ploieşti nu are cum să rateze victoria în meciul cu Pandurii Târgu Jiu.



2. RSC Anderlecht Bruxelles - Royal Excel Mouscron (ora 21:30)


Anderlecht are un start de sezon excelent având 9 puncte după primele 3 etape. Echipa antrenată de Hein Vanhaezebrouck le-a învins cu 4-1 pe KV Kortrijk (deplasare), 5-2 pe KV Oostende (acasă) şi cu 2-1 pe Sporting Charleroi (deplasare). Aşadar, "alb-violeţii" au marcat 11 goluri în 3 etape, fiind pe primul loc în clasament. Toate rezultatele lui Anderlecht au fost de peste 2,5 goluri. În schimb, RE Mouscron a avut 3 înfrângeri în 3 etape, fiind învinsă cu 2-1 de KV Oostende (deplasare), cu 1-0 de FC Bruges (acasă) şi cu 1-0 de Royal Antwerp (acasă). Echipa antrenată de Frank Defays este poe penultimul loc în clasament, cu 0 puncte şi a avut un rezultat de peste 2,5 goluri şi două dee sub 1,5 goluri. În sezonul precedent, Anderlecht a bătut-o acasă pe RE Mouscron cu 5-3, iar în deplasare cu 2-1. Va fi un meci în care e de aşteptat o victorie categorică a gazdelor, care sunt într-o formă foarte bună.



3. Trabzonspor - Sivasspor (ora 21:45)


Trabzonspor a debutat cu o înfrângere în Süper Lig, fiind învinsă cu scorul de 2-0 în deplasare de İstanbul Başakşehir. Echipa antrenată de Ünal Karaman a primit primul gol în minutul 42 de la Manuel da Costa, apoi în finalul meciului, a forţat egalarea şi a mai încasat un gol de la Emmanuel Adebayor (90+1). În schimb, a început noul sezon cu o victorie, învingâînd-o acasă, cu 1-0 pe Alanyaspor. Echipa antrenată de Tamer Tuna a marcat târziu, în minnutul 84 prin Emre Kılınç, însă acest lucru a conntat mai puţin, obiectivul fiind de a obţine cele 3 puncte. În sezonul precedent Trabzonspor s-a immpus cu 2-1 la Sivas în tur, iar Sivasspor a câştigat cu 2-0 la Trabzon.