Bayern - PSG, duelul giganţilor din această seară

Bayern Munich

Gazdele se afla la trei puncte distanta de liderul grupei B din Liga Campionilor, PSG. Calificarea nu le este amenintata, deoarece intre ei si Celtic este o diferenta de noua puncte, dar va fi greu sa ajunga pe primul loc. Campionii din Bundesliga continua sa fie incurajati, chiar daca in deplasarea de pe Parc des Princes au fost invinsi (3-0), iar in fata proprilor fani vor da tot ce au mai bun pentru a nu ii dezamagi.

In campionat au invins pe Hannover (3-1), iar aceasta victorie le-a mai spalat din rusinea de la Monchengladbach, pierzand meciul in deplasare (2-1). Au marcat 28 de goluri pana in acest moment, iar 10 dintre acestea au fost marcate de atacantul Robert Lewandowski in doar noua meciuri.

Paris Saint-Germain

Oaspetii din aceasta seara nu s-au descurcat prea bine in ultima deplasare efectuata la Strasbourg (2-1), dar aceasta a fost singura infrangere suferita de parizieni in propriul campionat. Au mai fost doua meciuri de egalitate impotriva celor de la Montpellier (0-0) si Marseille (2-2), tot departe de casa. Cu toate acestea, francezii sunt intr-o forma exceptionala si le vor pune piedici germanilor in aceasta seara.


Echipe probabile:

Bayern Munchen:
Ulreich – Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba –Muller, Javi Martinez, Tolisso – James, Coman, Lewandowski.

PSG: Areola – Alves, Marquinhos, Thiago Silva, Kurzawa – Draxler, Rabiot, Verratti – Neymar, Cavani, Mbappe.


Pronostic: Ambele echipe marcheaza si peste 2.5 goluri @ 1.70