Sevilla vizeaza astazi un singur lucru!

Sevilla si Real Sociedad se intalnesc in primul meci al etapei cu numarul 36 din La Liga, o etapa care poate sa stabileasca in mare parte echipele care vor juca in cupele europene. 

Daca pentru titlu se bat Barcelona si Real Madrid, cu Real avand un meci in plus, deci cu sanse mai mari, pentru locul trei se bat Atletico si Sevilla. Insa Sevilla porneste in acest duel cu un handicap de trei puncte, diferenta care este acum intre cele doua echipe. Sevilla spera totusi pana la capat, desi in etapa urmatoare echipa se va deplasa la Real Madrid, si nu stiu cate puncte vor scoate din acel duel. Atletico Madrid este avantajata in acest duel si de meciurile ramase de jucat. Sevilla va juca astazi fara Correa care este suspendat, iar Carrico, Mariano si Fernandez sunt incerti. 

De partea celalalta Real Sociedad inca se lupta pentru locurile 5-6 cu Villareal si Athletico Bilbao. In acest moment Sociedad este pe locul sapte, in afara locurilor de Europa League. Sociedad nu se poate baza astazi pe Guridi, Martinez, ambii cu accidentari la genunchi, iar Bergara si Canales sunt incerti. Sociedad a pierdut si in tur cu 0-4 pe teren propriu, desi este o echipa care pierde foarte greu pe teren propriu. Sociedad totusi a reusit aceasta performanta, sa piarda, si mai ales fara sa reusasca sa inscrie gol. Insa la ultima vizita a lor la Sevilla, Real a reusit sa castige cu 2-1. 

Acum alta este situatia, la momentul acela Sevilla era sigura de locul sapte, si nu a mai fortat in ultimele etape din LaLiga. Acum voi miza pe victoria lui Sevilla, o echipa care are un bilant bun acasa, 13-3-1 si golaveraj 33-15. Este o echipa care se bazeaza foarte mult pe meciurile jucate pe teren propriu.

Asadar victorie Sevilla , cota 1.58 la NetBet.