Manchester United - Anderlecht, capul de afis al serii in Europa League

Manchester United este mare favorita sa castige Europa League in acest sezon, avand un lot atat de valoros si un antrenor de mare clasa, dar si adversari de calibru mai scazut, in fata carora nu ar trebui sa aiba mari probleme. O motivatie importanta pentru echipa lui Mourinho este faptul ca echipa castigatoare a Europa League participa in sezonul viitor in Liga Campionilor, competitie inaccesibila pentru diavolii rosii, care in Premier League ocupa o pozitie nu tocmai grozava. 

Anderlecht-ul lui Stanciu si Chipciu pastreaza sanse la calificare dupa o egalare tardiva in meciul tur, si vor face tot posibilul pentru a obtine un rezultat mare in aceasta seara. Belgienii sunt in forma buna, nu au mai pierdut un meci oficial de mai bine de o luna si cred ca vor presta un joc curajos pe Old Trafford. Echipa lui Weiler este foarte puternica pe partea ofensiva, acolo avand jucatori foarte valorosi precum Stanciu, Hanni, Teodorczyk sau perla Tielemans. Cu toate astea, vor fi nevoiti sa stea mai mult in defensiva, deoarece United va conduce jocul, insa vor fi pregatiti oricand sa loveasca pe contraatac. 

Cred ca vom avea un meci mult mai echilibrat decat o arata cotele, cel putin in prima repriza, cand vom vedea un joc de tatonare, fiind cunoscut faptul ca Mourinho este un antrenor care se axeaza foarte mult pe defensiva si are ca obiectiv principal sa nu primeasca gol. Cu o organizare foarte buna a echipei vizitatoare, care nu le vor oferi libertate de miscare lui Ibrahimovic sau Rashford, cred ca acestia vor reusi sa scape in primele 45 de minute si sa intre cu un egla la cabine. 

Pont: X pauza @ 2.75 Unibet