“Gherla” dupa “gherla” – plus dupa plus!

A mai trecut o runda a experimentului meu si inca urc batraneste! Asta e partea buna! Treaba e ca aceasta runda as caracteriza-o drept “gherla” totala! De ce gherla? Pentru ca meciul de la care aveam mari asteptari – in primul rand din punct de vedere fotbalistic – nu a decurs deloc dupa scenariul pe care-l vedeam eu inaintea disputarii! Si ma refer aici la derby-ul Mancheste United – Chelsea. Vedeam un spectacol fotbalistic cu cel putin trei goluri marcate si balanta inclinata destul de clar in favoarea lui Chelsea, echipa care, din punctul meu de vedere, castigase campionatul inainte ca el sa inceapa. Si in aceasta afirmatie ma bazez pe consistenta lotului pe care londonezii il au la dispozitie. La sosirea lui Conte s-a spus ca sa vezi acum de-alde 0-0, 1-0 si "italianisme" la echipa. Nu am fost deloc de acord cu aceasta afirmatie! Nu spun ca nu-si are si antrenorul rolul sau in stilul de joc al unei echipe, dar mai presus de toate conteaza “materialul” din teren prin care acel antrenor “se exprima”. Ori cand “materialul” tau e format din “piese” ca: Fabregas, Cahill, Pedro, Willian, Hazard, Diego Costa – jucatori care natural au tendinta de a trage “in sus”, cam greu sa-ti poti construi o “autobaza”. Nu prea e ...firesc! Si asa s-a si demonstrat pana acum, Chelsea fiind in top 3 ca si numar de goluri in acest campionat. Revenind la meci – a fost unul total atipic! Chelsea a jucat sub asteptari si cu greu poti spune ca a avut o ocazie mai de Doamne ajuta in tot meciul! De cealalta parte, Man United, cu o echipa de start pe care nu cred ca o vezi prea des aliniata la inceputul vreunui meci, a reusit sa-i inhibe pe londonezi si in final sa castige cu un 2-0 sec. Doua goluri venite de nicaieri – primul marcat in urma unui hent vizibil din elicopter, al doilea – o plezneala fericita pentru diavolii rosii. Marcus Rashford, un tanar ce nu cred ca a prins terenul mai mult de 5 meciuri in acest sezon, ce mie imi aduce putin a...Usher asa..., a fost singurul care a mai miscat in meci cu inca vreo doua ocazii. Un meci anost in ansamblu ce pare a fi relansat putin campionatul acum pe final. Parte buna e ca s-au bifat cele doua goluri la care ma asteptam, chiar daca au venit total contrar asteptarilor mele! 😇 Chelsea a fost o dezamagire prin jocul prestat si mi-a compromis cele doua bilete “single” jucate.
          Al doilea meci jucat pe biletul “principal” – o alta dezamagire prin prisma desfasurarii ostilitatilor! In minutul 50 al meciului Dinamo Bucuresti – Viitorul Constanta am clacat pur si simplu “psihic” si am plecat intr-o lume mai buna – cea a somnului! 😂😴 Se pare ca eu ii incurcam sa-si dea drumul la joc! S-a terminat un 2-1 ce mi-a adus pe plus biletul, implicit intreaga runda 3 de pariere, returnand 15,1RON.
Asadar, la inceputul rundei 4 “casa” imi pune la dispozitie suma de 47,7RON. Azi nu ma simt foarte inspirat fapt pentru care voi miza sub “sfertul regulamentar”(11,9RON) impus de propria-mi regula.
 

          Si pentru ca ma simt neinspirat voi plasa pariuri pe cateva “avioane”. Avionul, in limbaj de Cismigiu, inseamna cotele alea mai SF, peste 2! 😂
Biletele de azi arata cam asa: 
 
 
 
 

Asadar, doar 5RON plasati in runda 4 - asteptarile....pe masura! 😜

Cam asta e runda 4....sa vedem ce iese!
Obiectiv atins si la runda 4:
          - nu am facut nici o investitie suplimentara nici azi!
          - nu am plasat mai mult de un sfert din suma disponibila la inceputul rundei.
Azi am fost disciplinat! Fiti la fel! 👍