Granada - Atletico Madrid, gazdele au nevoie de puncte ca de aer !

Impotriva celor de la Atletico Madrid, acestia incearca cu disperare sa ramana in Primera Division. Infrangerea din deplasarea cu Leganes de weekend-ul trecut le-a provocat din nou probleme. Incepand cu acest meci, mai au de jucat 12 jocuri in campionat, fiind nevoiti sa invinga echipe cu istorie si traditie.

Se afla pe primul loc de retrogradare, dar au toate sansele de a se salva. Au castigat 5 din ultimele 7 meciuri disputate acasa in toate comeptitiile, deci increderea ar trebui sa fie destul de mare pentru acest joc si sunt capabili sa le puna "bete in roate" madrilenilor.
 
Au facut o alegere buna in ianuarie prin semnarea atacantului Adrian Ramos, imprumutat de la Borussia Dortmund. Columbianul a inscris 9 goluri in Bundesliga, iar pentru Granada a marcat doua goluri impotriva lui Betis. Probabil este singura amenintare a gazdelor pentru Atletico.

Desi joaca defensiv, si-au asumat 2.08 goluri pe meci. Oaspetii sunt asteptati cu nerabdare, tinand cont ca au un record in fata echipei din capitala.

Media golurilor este de 2.69 pe meci, ceea ce reprezinta o crestere mare fata de sezoanele anterioare si s-au marcat peste 2.5 goluri in 5 din ultimele 6 partide.


Pont: Peste 2.5 goluri @ 1.90