Benfica porneste cu sansa a doua. Insa cred ca ii convine de minune acest lucru

Meciul de la Lisabona s-a terminat cu victoria lui Benfica. Echipa gazda a reusit sa inscrie singurul gol al meciului in minutul 48 prin Mitroglou, iar apoi Aubameyang a ratat un penalty in minutul 58, penalty care ar fi marit si mai mult sansele echipei germane la calificare.

Asa Borussia Dortmund pleaca de la 0-1. Echipa lui Tuchel trebuie sa atace inca din start. El a spus la conferinta de presa ca echipa va incerca sa atace inca din start pentru a intoarce rezultatul. Posibil ca Dortumnd sa reuseasca sa inscrie gol repede in prima repriza, insa apoi cu timpul cu siguranta echipa va incepe sa se precipite. Dortumnd este in forma buna, echipa functioneaza foarte bine in ofensiva, echipa a inscris 12 goluri in ultimele trei meciuri, adica meciurile jucate dupa meciul cu Benfica. Ce este periculos pentru Dortund este faptul ca poate jucatorii vor incepe sa se precipite cu trecerea timpului. Tuchel are multi absenti astazi: Bender, Gotze, Reus, Rode. Este posibil ca nici Isak si Guerreiro sa nu joace, accestia fiind incerti, insa se incearca recuperarea lor pentru ora meciului. Dortumd are toate sansele sa prinda si sezonul urmator un loc de Champions League. Echipa este in acest moment pe locul al treilea in Bundesliga, insa nu cred ca poate fi devansata de echipele aflate in spate, Hoffenheim sau Hertha. Atacul echipei merge bine, insa imi e frica de defensiva echipei. 

Benfica joaca foarte bine in acest sezon. Echipa portugheaza incearca sa ajunga pentru a treia oara consecutiv in faza urmatoarea a Champions League. Benfica nu are rezultate bune in meciurile jucate in Germania, insa totusi Dortmund nu este o echipa care nu poate sa piarda puncte pe teren propriu. Gura de foc a Benficai, Mitroglu, are 17 goluri inscrise in ultimele 18 meciuri, si cu siguranta astazi va fi din nou in forma buna, si va incerca sa faca ravagii in defensiva lui Dortumnd. De la Benfica vor lipsi cu siguranta Augusto, fundasul Fejsa, Grimaldo si Lopez. Benfica a trecut cu bine peste cele doua infrangeri. Echipa a fost eliminata din Cupa Ligii de catre Moreirense, foarte surprinzator, apoi a urmat o noua infrangere, insa de data aceasta in campionat, 0-1 la Setubal. Apoi echipa a inceput sa joace din nou bine, si acum Benfica a ajuns la sapte victorii consecutive. Echipa este foarte aproape de calificare in finala cupei Portugaliei. In prima mansa din semifinale, Benfica a casigat la Estoril cu 2-1, iar meciul al doilea va reprezenta pentru vulturi un antrenament cu public. Benfica sta bine si in campionat, este pe locul 1, cu un singur punct peste Porto. Benfica desi alearga dupa mai multi iepuri, campionat, cupa, Champions League, sper ca echipa din Lisabona sa reuseasca in toate competitiile. Este adevarat ca cel mai greu va fi castigarea Champions League, insa nu este imposibil. Astazi are un hop de 90 de minute, insa cred ca va trece cu bine peste el.

Pariul meu este ca Benfica se va califica. Cota 2.30 la NetBet, o cota destul de atractiva.