Jocurile Olimpice 2016: Florin Mergea si Horia Tecau au sansa a patra la victorie

Florin Mergea si Horia Tecau fac parte din doua dintre cele mai bune echipe de dublu masculin din lume in acest moment. Desigur, ultimele rezultate ale acestora nu au reusit sa ne impresioneze.

 

La cel de-al doilea turneu la care acestia au format o echipa, care facea parte din pregatirea pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, Florin Mergea si Horia Tecau au fost invinsi in semifinale. Este vorba, mai exact, despre turneul de la Stuttgart, care face parte din categoria ATP 250. Acolo, cei doi au fost infranti de catre o surprinzatoare pereche neozeelandeza formata din Marcus Daniell si Artem Sitak. Meciul s-a terminat cu scorul de 6-3, 7-6 (4) si a durat o ora si 22 de minute.

 

Rezultatul a fost cu atat mai interesant cu cat au reusit sa invinga aceasta echipa la Bucuresti in primul tur. Turneul respectiv a fost primul pe care ei au reusit sa-l castige impreuna.

 

Dupa cum probabil stii deja, Horia Tecau a devenit cel de-al doilea roman din istorie care a reusit sa se impuna la Wimbledon, dupa Ilie Nastase. In 2015, in drumul lor spre victorie, Tecau si Rojer reuseau sa elimine echipa formata din Bopanna si Mergea.

 

Pariere

 

In cazul in care vrei sa mizezi pe faptul ca vor castiga, trebuie sa stii ca Unibet le ofera o cota de 10.00.