La Jocurile Olimpice, Romania se va baza pe cea mai buna handbalista din lume

Avem motive pentru a fi optimisti la Jocurile Olimpice de la Rio din acest an. Ca de obicei, nationala de handbal feminin a Romaniei este una dintre cele mai puternice echipe, chiar daca este cotata cu sansa a sasea. In fata noastra se afla Norvegia, Rusia, Brazilia, Olanda si Muntenegru.

 

Mai mult decat atat, probabil toti romanii inca isi amintesc rezultatul urias obtinut de CSM Bucuresti in Liga Campionilor. Echipa din capitala a reusit sa castige competitia la prima ei participare, invingandu-le pe unguroaicele de la Gyor chiar la Budapesta.

 

Mai mult decat atat, Romania o va avea in lot pe cea mai buna jucatoare de handbal din lume. Dupa cum probabil stii deja, la inceputul acestei luni, Cristina Neagu a fost declarata cea mai valoroasa handbalista din lume in 2015, gratie performantelor ei uriase. Ea a reusit sa se impuna in Liga Campionilor anul trecut si a obtinut medalia de bronz cu nationala la Campionatul Mondial.

 

Pariere

 

Romania a aratat ca ii convine statutul de echipa cu a doua sansa. Nu avem motive sa nu credem ca fetele noastre vor ajunge departe. Insa daca esti dispus sa mizezi chiar si pe faptul ca vor avea parte de o victorie istorica, atunci vei beneficia de cota de 12.50 oferita de Unibet.