Manchester United invinge pe Arsenal si are sanse sa ocupe locul 4 in Anglia

Dupa inca un meci in care Marcus Rashford a stralucit, Manchester United a reusit sa invinga pe Arsenal in Premier League cu scorul de 3-2. Doua dintre golurile diavolilor au fost marcate de catre tanarul Rashford si unul de Ander Herrera, in timp ce pentru tunari au inscris Welbeck si Mesut Ozil. Pentru Rashford, acesta a fost al doilea meci de exceptie de pe parcursul saptamanii, dupa cel cu Midtjylland, in care a inscris tot doua goluri.

 

Dupa cum probabil iti amintesti, singurul motiv pentru care Rashford a apucat sa joace in prima echipa a lui United a fost lipsa de solutii in atac pentru Van Gaal, in urma accidentarii lui Anthony Martial. Fara doar si poate, englezul a reusit sa profite cu varf si indesat de ocazia care i-a fost acordata si se anunta acum drept un dintre marile sperante ale clubului. De fapt, multi se grabesc deja sa afirme ca Rashofrd ar putea fi noul Wayne Rooney, acesta dovedind acelasi sange rece in fata portii.

 

In urma acestui meci, Manchester United a reusit sa se apropie la nu mai putin de 3 puncte de ocupanta locului 4 in campionatul Angliei: marea rivala, Manchester City. Insa City are un meci mai putin jucat deoarece in weekend a fost nevoita sa dispute finala Cupei Ligii, pe care a castigat-o, intr-un final, la penalty-uri, in fata lui Liverpool. Este primul trofeu important pentru echipa lui Pellegrini din acest an si primul rezultat important dupa anuntul conform caruia Pep Guardiola ar urma sa preia echipa la finalul acestui sezon.

 

Locul 4, ocupat, dupa cum am spus mai devreme, de City este ultimul care duce in calificarile pentru Champions League. Pozitia a cincea, pe care se situeaza United, nu garanteaza decat un loc in Europa League. Din fericire pentru elevii lui Van Gaal, Manchester United are sansa de a egala pe City la puncte miercuri, atunci cand ambele vor disputa meciuri de Premier League. Unibet va da ocazia de a paria pe pozitia pe care va termina United in campionat. Desi echipa nu are aproape nicio sansa de a-si adjudeca titlul, probabilitatea ca aceasta sa termine pe una dintre primele patru pozitii este mult mai mare.

 

Cotele Unibet

 

Va castiga Premier League

Va termina locurile 1-4

Manchester United

126.00

4.35

 

Cetatenii se vor deplasa la Liverpool pentru un meci de foc impotriva echipei pe care au invins-o in finala Cupei Ligii zilele acestea, in timp ce diavolii rosii vor intalni pe Watford pe teren propriu. In cazul in care este egalata la numarul de puncte, City, cel mai probabil, va reusi sa refaca diferenta de 3 puncte, deoarece partida pe care o va avea de recuperat este impotriva lui Newcastle, una dintre cele mai slabe echipe din prima divizie din Anglia in prezent.

 

Chiar si asa, Manchester United are o sansa mare de a-si depasi rivalii importanti in campionat. Pe langa faptul ca cele doua echipe vor disputa un meci direct, United va avea parte si de un program mult mai usor in ultimele etape ale reuturului. City le va avea de intalnit, printre altele, pe Liverpool, Chelsea si Arsenal, in timp ce, pentru United, cel mai dificil adversar (cu exceptia rivalilor locali) va fi Tottenham.

 

In ciuda ultimelor rezultate, locul lui Van Gaal pe banca echipei este, in continuare, nesigur. Daca este sa dam crezare zvonurilor, negocierile cu Jose Mourinho ar fi in ultima faza, iar Van Gaal nu face nimic altceva "decat sa tina scaunul cald pentru portughez". In cazul in care aceste informatii sunt adevarate, sa speram ca olandezul se va desparti de United intr-un mod placut.