Manchester City vs Inter Milano: Ponturi si cote la pariuri

Stadionul Etihad va găzdui confruntarea Manchester City - Inter Milano, miercuri, 18 septembrie, de la ora 22, contând pentru prima rundă a noului sezon al Ligii Campionilor.Această partidă poate fi urmărită în transmisiune directă pe Digi Sport 1 şi pe Prima Sport 1.

Cele mai bune cote Manchester City vs. Inter Milano

Manchester City, câştigătoarea ediţiei 2022-2023,  are parte de un prim meci dificil în noul sezon din Liga Campionilor, cu Inter Milano. Cota ''cetăţenilor'' pentru un succes este 1.55, la casa de pariuri Getsbet, iar un egal e cotat cu 4.50 la Mrbit. O victorie a ''nerazzurilor'' are cota 6.00, la operatorul online Favbet.

                                                         Manchester vs Inter cote pariuri

Casa de pariuri Man City Egalitate Inter 

1.53
4.50 6.00

1.52 4.50

6.00


1.55 4.55 6.00

Predicții Manchester City

Campioana en-titre din Premier League are punctaj maxim după primele patru runde, golaveraj 12-3 şi a dispus cu 2-1 de Brentford în cel mai recent meci de campionat.

Echipa lui Pep Guardiola se va confrunta practic cu echipa în faţa căreia s-a impus în finala de la Istanbul, din 2023, scor 1-0, prin reuşita lui Rodri.

Nu pot juca miercuri seara Bob şi Ake, cei doi fiind indisponibili, iar Savinho este incert.

Manchester City ar putea evolua cu o formulă care îi are în componenţă pe Ederson - Walker, Rúben Dias, Akanji, Gvardiol - Rodri - Bernardo Silva, De Bruyne, Foden, Doku - Haaland. Antrenor: Pep Guardiola.

Predicții Inter Milano

Campioana Italiei e pe locul al treilea în campionat, are 8 puncte şi vine după un 1-1 obţinut in extremis pe terenul celor de la Monza.

Italienii merg pe terenul echipei care i-a învins în finala Ligii Campionilor de acum 2 sezoane, iar Simone Inzaghi şi elevii să vor fi cu siguranţă extrem de motivaţi.

La Manchester nu au făcut deplasarea Arnautović , Buchanan şi Dimarco, cei trei fiind accidentaţi. 

Oaspeţii au una din cele mai omogene echipe din actualul sezon al competiţiei, iată cu cine ar putea începe meciul Simone Inzaghi: Sommer - Pavard, Acerbi, Bastoni - Darmian, Barella, Hakan Çalhanoğlu, Mkhitaryan, Carlos Augusto - Thuram, Lautaro Martínez.

Manchester City vs Inter Milano predicții statistice

Manchester vs Inter: se înscriu cel puţin 2 goluri în prima repriză

Duelul Guardiola - Inzaghi e fără îndoială unul dintre cele mai aşteptate din această primă etapă, mai ales după ce echipele s-au confruntat pe 10 iunie 2023, în finala competiţiei.Nici duelul Lautaro - Haaland nu e de neglijat, chiar dacă golgheterul din campionat al lui Inter este pentru moment Thuram, cu 4 goluri, iar argentinianul nu are în mod surprinzător nicio reuşită.

Manchester City - Inter Milano : se înscriu cel puţin 3 goluri

Meciul de la Manchester nu e unul decisiv, mai ales că va fi un nou sistem de desfăşurare în Liga Campionilor, ca atare jocul ar trebui să fie unul deschis şi cu multe reuşite.Cum am menţionat deja, vorbim de două echipe puternice, cu o bancă tehnică neschimbată, dar şi cu jucători care joacă împreună de foarte mult timp, credem că nu va lipsi spectacolul pe arena Etihad.

Manchester City vs. Inter Milano ponturi pariuri

La Manchester vom avea parte de al doilea meci oficial dintre cele două grupări, după cel de acum 2 sezoane. Haaland are un start lansat de sezon, cu 9 goluri în cele patru etape, iar norvegianul şi colegul său se vor afla faţă în faţă cu o echipă renumită şi pentru modul în care se apără. 

Aşa cum v-am obişnuit, puteţi afla şi alte detalii despre confruntarea britanico - italiană de pe siteul nostru, în centrul de pariere.