Olanda - Germania : Ponturi si cote la pariuri

În runda a doua din Liga Naţiunilor, grupa 3, pe Johan Cruijff Arena, marţi, 10 septembrie, de la ora 21:45, Olanda primeşte vizita Germaniei.Confruntarea va fi transmisă în direct de canalele Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Cele mai bune cote ale meciului dintre Olanda şi Germania

Într-unul din cele mai interesante jocuri din Liga Naţiunilor, runda a doua, avem următoarele cote: pentru un succes al portocalei mecanice, la Mozzart, cota este 2.70, iar remiza este cotată cu 3.53 la operatorul online Favbet. Succesul germaniei are o cotă de 2.66 la MrBit.

                                                      Olanda vs. Germania, cote pariuri

Case de pariuri Olanda Egalitate Germania

2.70 3.60 2.65
2.64 3.53 2.58
2.57 3.50 2.66

Predicţii Olanda

Olandezii au avut un start foarte bun în Liga Naţiunilor, impunându-se cu 5-2 în faţa Bosniei Herţegovina, prin golurile marcate de Joshua Zirkzee, Tijjani Reijnders, Cody Gakpo, Wout Weghorst și Xavi Simons.

Selecţionerul Ronald Koeman nu va putea conta pe serviciile lui Micky van de Ven și Joey Veerman, cei doi fiind accidentaţi, însă are destule soluţii pentru a alcătui un prim 11 relevant, mai ales cu un adversar puternic.

OLANDA( 4-3-2-1) Verbruggen - Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Ake - Schouten, Gravenberch, Reijnders- Simons, Gakpo - Zirkzee. Selecţioner Ronald Koeman.

Predicţii Germania

Reprezentativa coordonată de Julian Nagelsmann a început parcursul din grupă cu un categoric 5-0 în disputa cu Ungaria. Au punctat atunci Niclas Fullkrug, Jamal Musiala, Florian Wirtz, Aleksandar Pavlovic și Kai Havertz, iar germanii cu siguranţă vor încerca ca în această ediţie să aibă un parcurs pe măsură, într-o ligă câştigată până acum de Portugalia, Franţa şi Spania.

În același timp, Germania își reînnoiește echipa cu jucători mai tineri: Manuel Neuer, Thomas Müller, Ilkay Gündoğan și Toni Kroos nu mai fac parte din lot, Leroy Sane e accidentat.

GERMANIA( 4-2-3-1) Ter Stegen - Kimmich, Schlotterbeck, Tah, Mittelstadt - Andrich, Pavlovic - Musiala, Havertz, Wirtz - Fullkrug. Selecţioner: Julian Nagelsmann.

Olanda vs Germania predicții statistice

România vs Lituania: ambele marchează și se vor înscrie cel puțin 3 goluri

În 4 din ultimele cinci dispute directe, am avut parte de confruntări extrem de disputate, în care au punctat ambele şi am avut parte de cel puţin 3 goluri. E o variantă pe care puteţi miza şi marţi, mai ales că ambele echipe sunt in formă.

Olanda vs Germania : se înscriu cel puţin 2 goluri în prima repriză

Rivalitatea dintre Olanda și Germania este una dintre cele mai aprinse din fotbalul internațional, ambele națiuni având o istorie bogată și producând constant jucători de talie mondială.

Selecționerii Ronald Koeman și Julian Nagelsmann, la cârma celor două echipe, au la dispoziție un arsenal ofensiv de invidiat. De partea olandeză, Cody Gakpo și Joshua Zirkzee sunt atacanți rapizi și tehnici, capabili să creeze pericol în orice moment. De cealaltă parte, Germania se bazează pe tinerele talente Jamal Musiala și Kai Havertz, jucători creativi și cu un simț al porții remarcabil. De altfel am menţionat doar o parte dintre jucătorii reprezentativi pe care îi au Olanda şi Germania la momentul actual.

Olanda vs. Germania, ponturi pariuri

Cele două naţionale importante ale fotbalului mondial s-au întâlnit până acum de 46 de ori, fiecare având la activ câte 17 succese, iar 12 meciuri s-au încheiat la egalitate.
Echipa noastra de tipsteri a analizat si a decis ca opţiunea de bază pentru acest meci să fie următoarea: se vor înscrie cel puţin 4 goluri.

Vă invităm şi în centrul de pariere de pe siteul nostru, veţi găsi acolo şi alte informaţii utile despre partida din capitala Olandei.