Victoria FCSB cu Astra are cota 70

Partida care va incheia cea de-a doua etapa a play-offului Ligii I va avea loc intre Astra Giurgiu si FCSB, giurgiuvenii impunandu-se cu 1-0 in sezonul regulat pe stadionul din Giurgiu. In acest moment, FCSB se afla pe pozitia a treia, la 8 puncte in spatele liderului CFR Cluj si la 4 in spatele Craiovei. Un pas gresit aici nu doar ca i-ar compromite sansele la titlu, insa i-ar pune in pericol prezenta in sezonul urmator de Liga Campionilor. Daca esti de parere ca nu se va intampla asta ar trebui sa profiti de cota 70.0 pe care FCSB o are sa castige partida cu Astra Giurgiu, cota pe care o poti gasi doar la casa de pariuri Betfair.


Inregistreaza-te cu acel cod si pariaza pe victoria FCSB >>>Ce trebuie sa fac?

La promotie poti participa doar daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 20:30) introducand codul ZFBNIV. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria FCSB in fata Astrei Giurgiu. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Doar la Betfair FCSB are cota 70 la victorie cu Astra Giurgiu, in cazul unei victorii a oaspetilor urmand ca miza sa se ramburseze cash instant, pentru ca restul pana la 350 lei sa il primesti ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 20:30, introducand codul ZFBNIV
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria FCSB in fata Astrei Giurgiu
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca FCSB va castiga miza iti va fi rambursata cash imediat, pe cand restul pana la cel mult 350 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Inregistreaza-te cu acel cod si pariaza pe victoria FCSB >>>