Va continua forma fantastica a Simonei Halep? Ai cota 50 ca romanca sa o invinga pe Muguruza in semifinalele Australian Open

Simona Halep tinteste al treilea turneu de Grand Slam la senioare, dupa Roland Garrosul de acum doi ani si Wimbledonul de anul trecut. Acum doi ani a ajuns in finala la Australian Open, una pe care a pierdut-o. Acum insa Simona pare hotarata sa castige primul Grand Slam al anului, chiar fara sa cedeze vreun set. In cele 5 jocuri de pana acum Halep a stat pe teren 407 minute, fata de cele 469 ale Muguruzei, care a pierdut doua seturi. Asadar, putem spune ca romanca este ceva mai fresh. Esti de parere ca acesta va fi un avantaj in partida cu Muguruza? Daca da, atunci te invitam sa profiti de cota 50.0 oferita de casa de pariuri Betfair pentru victoria jucatoarei romance.

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator roman care isi va crea cont la Betfair pana la ora partidei (30 ianuarie, 06:30) introducand codul ZSAN32. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Simonei Halep in partida cu Muguruza. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Cota marita pentru victoria Simonei Halep in semifinalele Australian Open iti va aduce 200 lei daca romanca se va impune pe teren. Astfel, miza va fi rambursata cash instant, restul creditandu-se sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat din piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 30 ianuarie, ora 06:30, introducand codul ZSAN32
  • Plaseaza un prim pariu pe victoria Simonei Halep in partida cu Muguruza, din semifinalele Australian Open
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Halep se va impune miza se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie plasat din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Pariaza ca Simona va ajunge din nou in finala Australian Open