Ungaria U21 - România U21, cote la pariuri, ponturi şi informaţii

A doua partidă a României, din cadrul campionatului european de tineret, are loc sâmbătă, 28 martie, de la ora 19:00 , cu echipa similară a Ungariei.Meciul e găzduit de Bozsik Aréna din Budapesta şi va putea fi urmărit în transmisiune directă pe TVR 1 .

Ungaria vine după un eşec clar cu Germania

Naţionala Ungariei a pierdut  în faţa Germaniei, scor 0-3 şi pentru a mai avea şanse la locul secund, are de victorie în faţa României, adversar cu care nu stă deloc bine în confruntările directe.Astfel în cele mai recente confruntări dintre Ungaria şi România, s-a impus de fiecare dată naţionala ţării noastre cu 2-1.

UNGARIA (4-2-3-1): Bese - Bolla, Balogh, Mocsi, Deutsch - Mezei, Kata - Palincsar, Szendrei, Kiss -Szőke. Antrenor: Zoltan Gera

România vine după un meci bun cu Olanda şi are nevoie de victorie

România a făcut 1-1 cu Olanda în primul meci al grupei A, după o reuşită de senzaţie a lui Ciobanu.Echipa pregătită de Adrian Mutu a avut o evoluţie bună şi ar fi putut să obţină chiar şi toate cele trei puncte. Românii sunt favoriţii unei confruntări în faţa unui adversar cu care a mai jucat de 8 ori şi pe care l-a învins în cinci dintre confruntări.

Romania U21 (3-5-2): Vlad - Haruţ, Ciobotariu, Paşcanu - Boboc, Olaru, Marin, Ciobanu, Moruţan - Ganea, Măţan. Antrenor : Adrian Mutu.

Ungaria U21 - România U21, informaţii şi statistici

  • Ungaria şi România au disputat opt meciuri anterioare din Campionatul European U21, românii câștigând șase dintre acestea, inclusiv ultimele cinci.
  •  România a câștigat 1-0 la București și 3-1 la Kecskemét în calificarea EURO 2002, acestea fiind cele mai recente meciuri dintre cele două ţări.
  •  Acesta a fost, de asemenea, cazul în preliminariile din 2000; România a câștigat cu 2-1 atât la Budapesta, cât și la București, dar a terminat doar pe locul trei în spatele Slovaciei și Portugaliei, cu Ungaria pe locul patru.
  • Ungaria nu a învins România de la victoria cu 4-2 la Békéscsaba în mai 1981; a fost a treia întâlnire între echipe și a doua lor victorie.
  • Andrei Vlad, Denis Haruț și Radu Boboc au început pentru România într-o înfrângere cu 2-1 a Ungariei în calificările pentru Euro U17.
  • Înainte de a fi introdus turneul final cu opt echipe din 1998, Ungaria a ajuns în sferturile de finală în 1996, fiind eliminată de Scoţia.
  • Aceasta este a treia apariție a României la finala EURO U21 și prima dată când s-au calificat pentru succesive turnee.

Ungaria  - România, ponturi la pariuri:

E un meci decisiv pentru ambele echipe, însă naţionala U21 coordonată de Adrian Mutu are avantajul statisticii şi al unui prim joc bun în compania Olandei.În timp ce Ungaria a câștigat doar unul dintre ultimele paisprezece jocuri, pierzând zece dintre ele, România a suferit o singură pierdere în ultimele zece jocuri, cu șase victorii și trei egaluri, astfel că e de aşteptat un rezultat pozitiv al naţionalei ţării noastre.Vă sugerez să pariaţi la casele legale din România, pe un succes al României.