Un turneu cu premii in rotiri gratuite te asteapta in saptamana de Halloween

Printre promotiile de Halloween organizate in aceasta saptamana de casele de pariuri licentiate in Romania, merita mentionata si promotia de la Fortuna. Premiile acesteia se acorda in rotiri gratuite, primul clasat urmand a primi 300 rotiri. In total sunt 2 100 rotiri gratuite de dat.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie nu trebuie sa optezi, ci doar sa joci la cel putin un slot din categoria „Halloween” a cazinoului Fortuna. Aceasta categorie cuprinde 11 sloturi. Promotia dureaza pana pe 31 octombrie, inclusiv. Clasamentul ia in calcul cel mai mare castig egalizat dupa fiecare runda (castig:miza). 

Trebuie spus, de asemenea, ca eligibili la promotie sunt cei ce au efectuat mai mult de 3 depuneri la Fortuna de la deschiderea contului. Daca esti utilizator nou, asta se poate rezolva destul de usor. Pur si simplu, efectueaza 4 depuneri in interval de cateva zeci de minute, dupa care vei fi eligibil la promotie.

Despre recompense

Un turneu cu premii de 2100 rotiri gratuite de Halloween te asteapta, primul clasat urmand a obtine 300 rotiri. Se vor premia primii 100 clasati, cel de-al doilea obtinand 200 rotiri, iar cel de-al treilea 100. Ocupantii locurilor 4-10 vor obtine 50 rotiri gratuite, urmatorilor 10 li se vor credita 25 rotiri, cei clasati pe pozitiile 21-50 vor primi 15 rotiri, in vreme ce ultimii 50 se vor multumi cu 10 rotiri. Lista de castigatori va fi anuntata pe 1 noiembrie. 

Rotirile vor fi acordate in maxim 72 ore de la afisarea listei. Castigurile in urma acestora trebuie rulate de 30 ori in termen de 7 zile. Rulajul poate fi efectuat la toate jocurile care suporta functia Free Spins, jocuri care sunt indicate in pop-up-ul de acceptare a bonusului.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul acum
  • Eligibili la promotie sunt cei care au efectuat minim 4 depozite la Fortuna de-a lungul timpului
  • Pana pe 31 octombrie joaca la sloturile din categoria „Halloween”
  • Clasamentul va lua in calcul cel mai mare castig egalizat dupa fiecare runda (castig:miza)
  • Vor fi premiati cei mai buni 100 utilizatori
  • Castigurile in urma rotirilor trebuie rulate de 30 ori in interval de 7 zile

Ia parte acum la promotie