Un fullbet de 50 RON te asteapta cu ocazia Supercupei Europei

Daca Liverpool a inceput foarte bine sezonul de Premier League, nu la fel se poate spune si despre Chelsea, care a pierdut cu 0-4 contra lui Manchester United. Nu doar atat, insa Liverpool a avut si doua zile in plus de odihna fata de adversara sa din Supercupa Europei. Folosindu-te de aceste informatii cu siguranta vei dori sa plasezi un pariu pe meci. Daca vei face asta te-ai putea alege cu un fullbet de 50 lei. Asta doar la casa de pariuri Betano

Ce trebuie sa fac?

Poti participa la promotie daca iti vei accesa contul Betano, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si vei apasa butonul „Incepe misiunea” din cadrul misiunii numite „UEFA Supercup”. Poti intra in misiune pana pe 14 august, ora 22:35. Plaseaza apoi un pariu, live sau pre-live, dar singur pe bilet, pe prima repriza a meciului dintre Liverpool si Chelsea. Cota minima a pariului este 1.7, iar miza minima 100 lei.

Cine crezi ca va domina prima repriza in Supercupa Europei? Pariaza acum >>>

Despre recompensa

Pariaza pe Supercupa Europei si primeste 50 RON indiferent daca pariul plasat de tine este castigator sau nu. Fullbetul poate fi folosit pana la data de 17 august, ora 23:59 si rulat pe o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Pariaza pre-live sau live si singur pe bilet pe prima repriza a meciului dintre Liverpool si Chelsea
  • Miza minima este 100 lei, iar cota minima 1.7
  • Indiferent de rezultatul pariului tau vei obtine un fullbet de 50 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 17 august la o cota minima de 1.5

Cine crezi ca va domina prima repriza in Supercupa Europei? Pariaza acum >>>