Ultima zi a Calendarului de Advent iti aduce un bonus la depunere de 500 RON

Astazi se incheie Calendarul de Advent cu o promotie pe care cu greu o vei putea refuza si anume triplarea depozitului, pana la 500 RON. Admiral este casa de pariuri ce prezinta aceasta promotie, una dintre cele mai tentante, daca nu chiar cea mai tentanta din intreg Calendarul de Advent. Pentru a primi bonusul nu este necesar sa rulezi vreo suma de bani, recompensa urmand sa o primesti doar daca vei efectua doua depuneri.

Ce trebuie sa fac?

Promotia se deruleaza astazi, 24 decembrie, pana la 23:59. Pentru a primi bonusul trebuie sa efectuezi doua depozite in acest interval. Primul poate sa fie chiar si de 40 RON, depozitul minim acceptat. Al doilea depozit insa ar trrebui sa fie de 265 lei. Asta in cazul in care vrei sa beneficiezi la maxim de promotie si sa obtii un bonus de 200% valorand 500 lei.

Despre recompensa

Vei obtine astazi un bonus de 500 RON daca vei efectua doua depozite, al doilea fiind de minim 265 lei. Bonusul trebuie rulat de 30 ori in termen de 7 zile la pariuri sportive sau jocuri de cazino. Daca preferi pariurile sportive cotele minime cumulate pe un bilet trebuie sa fie 2.00. La rulaj se iau in calcul biletele cu minim trei selectii. 

Rulajul la cazino nu ia in considerare jocurile din Cazinoul Live, sloturile cu jackpot progresiv, dar nici sloturile de la furnizorul NetEnt, jocurile tip Match 3, Sizzling 6, Sizzling Gems, Sizzling Hot 6 Extra Gold, Sizzling Hot deluxe, Sizzling Hot Quatro, Book of Ra deluxe 6, Book of Ra Classic, Book of Ra Magic, Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe 6, Lucky Lady’s Charm deluxe 10, Lucky Lady’s Charm deluxe, Lord of the Ocean, Roaring Forties, Plenty of Fruit 40, Roaring Wilds. Conversia bonusului se va efectua treptat, de fiecare data convertindu-se in 50 RON.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul acum
  • Efectueaza doua depozite azi, 24 decembrie
  • Al doilea depozit trebuie sa fie de minim 265 lei daca doresti sa primesti bonusul maxim si anume 500 lei
  • Bonusul trebuie rulat de 30 ori in termen de 7 zile la pariuri sportive sau la jocuri de cazino
  • Daca preferi pariurile sportive tine minte ca la rulaj conteaza doar biletele cu minim 3 selectii

Profita la maxim de bonusul din ultima zi a Calendarului de Advent