Mike Tyson vs Jake Paul: cote si pronosticuri la pariuri

Bloggerul YouTube, Jake Paul și fostul boxer profesionist, Mike Tyson se vor lupta pe data de 15 noiembrie 2024. Meciul va avea loc pe stadionul AT&T din Arlington, SUA.

Mai jos, veți găsi informații despre oferte de pariuri, pronosticuri exclusive și cote atractive pentru Tyson — Jake Paul.

Cine va câștiga – Tyson sau Jake Paul?

Formatul luptei urmează să fie anunțat ulterior. Totuși, momentan unele informații furnizate pe internet spun că meciul va consta în doar 3 runde, fiind un meci demonstrativ.

Cote Tyson vs Jake Paul

Talentatul blogger are o excelentă serie câștigătoare. Evident, casele de pariuri nu se îndoiesc că îl va învinge cu ușurință pe legendarul, dar bătrânul Tyson. Puteți paria pe Jake Paul pentru a câștiga la o cotă de 1.62 .

Cote la pariuri Paul vs Tyson

Bookmaker Cote pentru victoria lui Paul Cote pentru victoria lui Tyson
Favbet 1.50
2.70
Betano 1.62
2.20
Mrbit 1.63
2.12
Get'sBet 1.62
2.18

Revenirea făcută de Mike Tyson în lupta sa împotriva lui Roy Jones în 2020 a fost cu adevărat reușită. Experții se îndoiesc însă că legendarul boxer mai are aceeași viteză 4 ani mai târziu. Şansele ca Tyson să câştige au o cotă de 2.70 .

Statistici și date fizice

Jake are un avantaj în înălțime și reach. Și este cu 30 de ani mai tânăr.

Jake Paul


Mike Tyson

10 Lupte 57
9 Victorii 50
1 Înfrângeri 6
0 Egalitate / NC 1
185 Înălțime 178
193 Alonjă 180
90.6 Greutate 99.97
27 Vârstă 57

Jake Paul

  • Actor și vlogger american. A devenit celebru datorită platformei Vine și a colaborării cu fratele său mai mare Logan, care luptă în WWE. A debutat în boxul profesionist în 2020.
  • 10 lupte, 9 victorii, 1 înfrângere

Cei care îl critică pe Paul par să fie obosiți de ei înșiși. Ei nu acordă atenție câștigurilor lui în box. Da, îi lipsesc tehnicile, dar continuă să progreseze, învingând rival după rival.

Unii dau vina pe blogger pentru decizia lui de a bate vechea legendă doar pentru profit. Devine clar că chiar și mulți fani ai lui Mike Tyson nu cred în el acum.

La ce să te aștepți de la Paul în lupta împotriva lui Tyson?

Paul și-a perfecționat loviturile în lupta sa împotriva lui Bourland. Era agresiv, loviturile lui erau dure și era capabil să se întoarcă în poziție pentru a-și ține adversarul la distanță pentru a evita loviturile.

Acesta este ceea ce ar trebui să facă și împotriva lui Tyson. Paul trebuie să păstreze distanța, evitând clinch-ul.

Tot ce trebuie să facă Jake este să încerce să învingă adversarul datorită vitezei și a loviturilor lui. Dacă reușește să-l țină pe Myke la distanță, Paul poate câștiga prin decizie.

Șansele lui Paul de a câștiga

Având în vedere vârsta lui Mike Tyson și cât timp nu a luptat, ar trebui să recunoaștem că Mike Paul poate câștiga prin decizie.

Este puțin probabil ca Jake să aibă suficiente tehnici pentru a sparge apărarea lui Mike. Cu toate acestea, loviturile duble și de la distanță îl pot opri pe Tyson. O să-i fie dor de unii dintre ei, încercând să se apropie.

Ultimele 5 lupte ale lui Jake Paul

Data Adversar Rezultat Metoda victoriei
2 Martie 2024 Ryan Bourland Victorie ✔️ T.K.O.
15 Decembrie 2023 Andre August Victorie ✔️ K.O.
5 August 2023 Nate Diaz Victorie ✔️ Decizie unanimă
26 Februarie 2023 Tommy Fury Înfrângere ❌ Decizie split
29 Octombrie 2022 Anderson Silva Victorie ✔️ Decizie unanimă

Mike Tyson

  • Cel mai tânăr campion mondial la categoria grea (la vârsta de 20 de ani). Campion incontestabil la categoria grea în 1987-1990. Cel mai dur om din sport conform ESPN. A luptat în 6 din cele 10 meciuri de box cele mai plătite. Și-a încheiat cariera profesională în 2005.
  • 57 lupte, 50 victorii, 6 înfrângeri, 1 egalitate într-o luptă de expoziție.

Când Mike distribuie videoclipuri de la antrenament, te gândești mereu cum reușește să păstreze viteza loviturilor și puterea la vârsta lui de 57 de ani.

Chiar și având în vedere cât de proaspăt arată, fanii nu se așteptau să se lupte cu celebrul blogger de 27 de ani în 2024. Mike a încercat să-și recapete imaginea. El și-a dat deja predicția pentru meci.

Eu am început drumul lui Jake în box și tot eu îl voi încheia.

Principala întrebare pe care ar trebui să o punem înainte de luptă este dacă credem că va fi o rivalitate reală sau intriga evenimentului este deja scrisă ca într-o „competiție” din wrestling.

La ce să te aștepți de la Tyson în lupta împotriva lui Paul?

Mike va încerca cu siguranță să facă distanța mai scurtă pentru a lovi în cel mai faimos stil al său. Legenda va da 3 sau 4 lovituri consecutive pentru a rupe apărarea.

Își dă seama că Paul nu va susține pressing-ul, dacă va fi încolțit și nu va putea avea o oarecare distanță. Mike își va păstra stilul clasic cu apăsări și loviturile sale celebre.

Șansele lui Tyson la victorie

Va avea niște șanse să câștige doar dacă reușește să-l evite pumnii vloggerului. Mike este probabil să-și surprindă adversarul în primele runde. Cu toate acestea, este puțin probabil să poată rezista mult.

Pentru a-l învinge pe Jake în forma sa actuală, Tyson va avea nevoie de mai mult de un pumn perfect. Va avea nevoie de câteva serii de ele cu posibile căderi și câteva pauze pentru a schimba poziția.

Oricum, pumnii legendei mai au ceva din trecut. Dacă Jake este încolțit, el poate fi eliminat.

Ultimele 5 lupte ale lui Mike Tyson

Data Adversar Rezultat Metoda victoriei
29 Noiembrie 2020 Roy Jones Jr Egalitate Split
11 Iunie 2005 Kevin McBride Înfrângere ❌ Retragere din colț
30 Iulie 2004 Danny Williams Înfrângere ❌ K.O.
22 Februarie 2003 Clifford Etienne Victorie ✔️ K.O.
8 Iunie 2002 Lennox Lewis Înfrângere ❌ K.O.

Tyson vs. Jake Paul: Pronosticuri

Principala problemă a luptelor demonstrative este că publicul nu știe niciodată care este afacerea ambelor părți. Uneori, knockout-urile sunt interzise, alteori o luptă se presupune că se încheie într-o anumită rundă.

Desigur, din punct de vedere profesional, Mike are avantajul. A văzut mulți adversari diferiți în cariera sa, este puțin probabil ca Jake să-l surprindă. Pe de altă parte, Jake nu mai este un vlogger junior. Ultimele lui lupte au dovedit că nu mai ia boxul ca un hobby acum. Sincronizarea său, abilitatea de a simți distanța și loviturile lui îl vor ajuta să câștige prin decizie.

Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegem este dacă această luptă va dura doar 3 runde. Dacă da, Tyson va fi super agresiv, iar Jake va da dovadă de mare viteză.

Părerea noastră este că pariul pe cineva anume să câștige pare a fi o opțiune proastă în acest caz. Ar fi bine să așteptăm până când apar multe alte opțiuni de pariere. Cel mai probabil, desfășurarea luptei este deja scrisă și pregătită în detaliu. Ar trebui să fie un bun rămas bun pentru legendă și transferul gloriei către o nouă generație.

Pronosticul meu este: Luptă întreagă.

Întrebări frecvente despre lupta Tyson vs Paul

Când va avea loc lupta dintre Jake Paul și Mike Tyson

Lupta Tyson vs Paul va avea loc pe 15 noiembrie 2024 pe stadionul AT&T din Arlington, SUA.

Care sunt cotele de pariere Tyson vs Jake Paul

Jake este favoritul acestui eveniment. Puteți paria pe Paul pentru a câștiga la 1.62 . Cotele oferite ca Tyson să câștige sunt mai mari, cu cea mai mare din acest moment în jur de 2.70 .

Jake Paul vs Tyson: Cine va câștiga

Jake are avantaje, de exemplu picioare rapide, rezistență bună și capacitatea de a păstra distanța. Îl va ajuta să evite atacurile feroce ale legendei. Tyson are abilitățile sale legendare de a riposta. Cu toate acestea, Mike este probabil să nu aibă timp să-l bată pe vlogger.