Tottenham se poate apropia la 5 puncte de Leicester

Etapa aceasta a produs o serie de meciuri foarte interesante in Premier League. Pe langa faptul ca Chelsea a fost invinsa cu scorul de 3-0 pe teren propriu de Manchester City, Leicester a remizat pe teren propriu cu West Ham. Partida s-a terminat cu scorul de 2-2, dupa ce vulpile au reusit sa egaleze printr-un penalty in al cincilea minut de prelungiri. Rezultatul, probabil, nu ar trebui sa ne surprinsa, avand in vedere situatia celor de la West Ham si performantele reusite de acestia odata cu venirea lui Slaven Bilic.

 

Cotele caselor de  pariuri

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Stoke City

4.50

5.05

4.60

4.95

4.75

Tottenham

1.70

1.77

1.77

1.76

1.75

 

Dupa cum va spuneam intr-un articol precedent, inaintea acestei etape, West Ham se afla pe pozitia a sasea in clasamentul din Anglia, la 4 puncte in spatele lui Manchester United. Echipa lui Louis Van Gaal este clasata pe ultima pozitie care garanteaza prezenta in Europa League in sezonul urmator. Trecand peste asta, egalul cu Leicester le da ocazia celor de la Tottenham sa relanseze lupta pentru titlu.

 

Stoke, totusi, s-a dovedit o echipa dificila pentru londonezi in ultimii ani. In sezonul precedent, de exemplu, Stoke a invins-o de doua ori pe Tottenham, iar in acest an, in tur, a obtinut un 2-2 pe White Hart Lane. Aceea era, insa, o perioada dificila pentru Tottenham, care nu a reusit sa obtina nicio victorie in primele patru etape de Premier League.

 

Cea mai mare problema pentru Mark Hughes, antrenorul lui Stoke, va fi defensiva. Echipa sa a incasat nu mai putin de 9 goluri in ultimele 4 meciuri. In ultima etapa, de exemplu, Stoke a primit 4 goluri de la un Liverpool care nu beneficia de aprotul celor mai buni jucatori ai sai. In acest conditii, suspendarea aparatorului Erik Pieters si incertitudinea lui Marc Muniesa, posibil inlocuitor al acestuia, sunt vesti extrem de proaste pentru Hughes.

 

Tottenham, de cealalta parte, se va putea baza pe toate vedetele sale, neavand suspendati. Singurul accidentat este Bentaleb, insa absenta acestuia nu va afecta foarte mult planurile lui Pochettino. Meciul dintre Stoke City si Tottenham se va juca luni seara, de la ora 22:00.