Top 5 case pariuri online in 2017

Cu siguranta exista persoane care isi propun ca in acest an sa inceteze cu atat de desele drumuri la agentiile de cartier pentru a plasa pariuri si sa faca asta online, aceasta metoda fiind mult mai benefica.
 
Un prim pas in alegerea casei/caselor de pariuri potrivite este studierea ei. In functie de pariurile pe care se axeaza un internaut, casele de pariuri pot avea atat avantaje, cat si dezavantaje. Noi ne propunem ca prin acest articol sa va scutim de multe investigatii si, totodata, timp pierdut, prezentandu-va top 5 case pariuri online in 2017. Topul nu este unul subiectiv, ci unul la nivel national.
 
Pe primul loc in top se afla casa de pariuri Unibet (click aici pentru recenzie). Aceasta este inegalabila in ceea ce priveste oferta, atat cea pre-live, cat si cea live, nu doar pentru fotbal, ci si pentru alte sporturi de top. De asemenea, Unibet beneficiaza de o multime de transmisiuni sportive, operatorii fiind si ei prompti in raspuns. Acestea sunt unele dintre motivele pentru care Unibet a obtinut numeroase premii de la institutii de specialitate. Alte avantaje sunt acelea ca Unibet este printre putinii operatori care ofera o platforma de poker, dar si de bingo. Mai mult, periodic avem promotii pentru fiecare sectiune aflata pe site (pariuri sportive, poker, cazino, bingo). Singurele dezavantaje ar fi ca percepe comision de 2.5% la retrageri, dar si ca nu se poate depune cu ajutorul portofelelor virtuale, cum ar fi Skrill, sau ca retragerile nu se pot efectua prin Mastercard.  Avand in vedere insa avantajele prezentate mai sus, am putea trece peste aceste mici inconveniente.


 
A doua casa de pariuri online ca popularitate este Sportingbet (click aici pentru recenzie). De la 1 septembrie 2016 acest website ruleaza pe o noua platforma. Nu putem spune ca observam o imbunatatire vizibila de la migrarea la noua platforma, ba chiar observam ca numarul promotiilor s-a redus. Pe de alta parte, promotiile de dinainte erau mai mult de decor, neoferind prea multe beneficii. Trecand la puncte forte, sa spunem ca Sportingbet ofera transmisiuni sportive, dispunand si de Cashout, aspect ce a ajuns sa fie esential pentru o casa de pariuri. Oferta live este si ea bogata la Sportingbet, existand chiar si un calendar privind oferta de pariuri, calendar ce poate fi consultat in sectiunea ’’Pariuri live’’. De asemenea, aceasta casa pariuri online are o aplicatie pentru telefoanele mobile.


 
La jumatatea acestui top 5 case pariuri online in 2017 se afla Netbet (click aici pentru recenzie). Ce ne atrage atentia de indata ce intram pe acest site este bonusul de inregistrare, in valoare de maxim 1 500 RON, bonus acordat in 5 transe. Nu este nevoie sa spunem ca acesta este cel mai mare bonus de bun-venit din Romania. Aici depunerea minima este de 20 lei pentru Skrill si card bancar, iar miza minima pe bilet este sub 1 RON. De asemenea, Netbet este casa de pariuri care ofera de departe cele mai multe promotii la pariuri sportive, dar si la cazino. Singurul repros pe care i-l putem aduce celor de la Netbet este acela al conditiilor de rulaj, unele deloc facile. Evident, la Netbet gasim, de asemenea, o multitudine de transmisiuni live, insa si o oferta foarte bogata a pariurilor live. Sa nu uitam de faptul ca Netbet ofera o aplicatie pentru telefon mobil si tableta.


 
Pe pozitia a patra in acest top se afla casa de pariuri 888sport (click aici pentru recenzie). Daca o veti compara cu liderul Unibet, veti observa ca acestea au interfata identica, asta incluzand aceeasi oferta de pariuri pre-live.  Cu toate acestea, 888sport se claseaza pe locul 4, ci nu langa Unibet, deoarece oferta este mai saraca in ceea ce priveste meciurile live. De asemenea, nu exista transmisiuni live, cashoutul fiind disponibil doar in cazul pariurilor individuale live. Ca sa nu mai spunem ca timpul de procesare pentru o retragere este ceva mai mare decat la celelalte case de pariuri. Cei de la 888sport nu au nici live chat, iar pentru a-ti raspunde la mail trebuie sa astepti uneori chiar si o saptamana. Bonusul de inregistrare este de maxim 1 000 RON, insa conditiile de rulaj sunt destul de dificile. Sa remarcam insa si punctele forte, in afara ofertei pre-live identice cu Unibet. Aici gasim o platforma pentru poker, dar si un sistem de recompense, valabil fie ca joci poker, pariuri sportive sau cazino, care te imbie sa incerci si alte pariuri la aceasta casa.

 
Cea care incheie acest top 5 case pariuri online in 2017 este Winmasters (click aici pentru recenzie). Indelung blamata in vara anului 2015, cand a intrat pe piata pariurilor din Romania, Winmasters a stiut sa se faca respectata, oferind bonusuri de inregistrare din ce in ce mai atractive, acum acesta ajungand la 1 000 RON. De curand Winmasters si-a schimbat interfata, acest aspect avand ca scop o mai mare siguranta in mediul online, dar si diversificarea ofertei, atat pre-live, cat si live. In plus, Winmasters ne promite o imbunatatire constanta a ofertei in perioada urmatoare. Daca o va tine tot  asa, aceasta casa de pariuri va urca cat de curand in clasament.Sursa feat.: avocatnet