Top 5 case de pariuri pentru rulajul bonusului de inregistrare

Cand vine vorba sa alegem o casa de pariuri, multi dintre ‘’vanatorii de bonusuri’’ si nu numai doresc sa se inregistreze la cea care ofera bonusul cel mai mare la inregistrare.

Foarte putini insa se intereseaza de conditiile acestui bonus, aspect destul de important, poate chiar mai important decat valoarea bonusului in sine. Asta deoarece la o anumita casa de pariuri bonusul poate fi mare, insa conditiile de rulaj sunt destul de greu de indeplinit, pe cand la altele bonusul poate fi mai mic decat media, insa conditiile de rulaj sunt mai permisive.O casa de pariuri care face parte din a doua categorie este Unibet (click aici pentru recenzie), cea mai apreciata casa online de catre romani. Aceasta ofera la inregistrare un pariu fara risc de 100% pana la 250 RON, conditiile de rulaj fiind insa cele mai simple avute de o casa online ce are licenta pentru Romania.

Bonusul in urma pariului fara risc trebuie rulat de 3 ori pe cote minime de 1.4. Rulajul trebuie efectuat in maxim 30 zile. Bonusul va trebui rulat doar daca acel pariu fara risc va fi necastigator. Daca primul pariu plasat la casa online Unibet este castigator, rambursarea de 100% pana la 250 RON nu va mai fi acordata, lucru care inseamna ca suma de bani avuta in cont nu este conditionata, putand sa o retrageti oricand.

La toate casele online trebuie rulat bonusul de inregistrare?

Pe locul secund in topul nostru consideram ca este casa pariuri Fortuna (click aici pentru recenzie). Aici bonusul de inregistrare este oferit sub forma de freebeturi (pariuri fara risc). Astfel, daca vei efectua o depunere pana in 100 lei vei primi 5 freebeturi de 20 lei fiecare, daca vei depune intre 101 si 200 lei vei primi 10 freebeturi de 20 lei, iar daca vei depune peste 200 lei vei obtine 15 freebeturi cu valoarea individuala de 20 lei.Din momentul depunerii, fiecare pariu este considerat unul fara risc, in cazul in care acesta va fi pierdut primind suma inapoi. Spre exemplu, daca ai primit 5 pariuri fara risc, iar din acestea 3 au fost pierdute, vei primi alte 3 pariuri fara risc, deoarece celelalte doua au fost castigatoare. Fiecare freebet este valabil timp de 7 zile, cota  maxima la care poate fi pariat fiind 8.00. Evident, valoarea freebetului nu va fi returnata in cont daca pariul va fi castigator.

Ce case de pariuri mai ofera freebeturi

Referindu-ne strict la conditiile de rulaj, pe cel de-al treilea loc se afla casa de pariuri BetStars (click aici pentru recenzie). Aceasta iti ofera doua pariuri gratuite in valoare maxima de 10 euro/dolari daca vei plasa un prim pariu de aceeasi valoare pe o cota minima de 1.5. Pariurile gratuite sunt creditate in maxim 48 ore si vor fi valabile timp de 7 zile. Parerea noastra este insa ca bonusul de inregistrare la BetStars este unul destul de mic, nemeritand sa va inregistrati aici doar pentru acest motiv.

 
Casa de pariuri online Netbet (click aici pentru recenzie) beneficiaza de cel mai mare bonus de inregistrare din Romania. Este vorba de 1 500 RON, suma ce va fi acordata in 5 transe: prima de 450 lei, a doua de 100 lei, a treia de 200 lei, a patra de 300 lei si ultima de 450 lei. Pentru fiecare din aceste 5 depozite trebuie sa introduceti codul bonus ‘’NetbetX’’, unde X este cifra depozitului (1,2,3,4 sau 5). Fiecare transa trebuie rulata de 4 ori la cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Rulajul pentru fiecare dintre cele 5 transe trebuie efectuat in maxim 60 zile.


 
Rulajul bonusului de inregistrare, plus valoarea depozitului, trebuie efectuate de 4 ori la casa de pariuri Betfair (click aici pentru recenzie), termenul ca asta sa se intample fiind de 90 zile. Pana acum cateva saptamani bonusul era de 100% pana la 200 euro, insa acum este de 50% pana la 450 RON. Pentru a-l primi trebuie sa te inregistrezi folosind codul bonus ZSKABL. Rulajul trebuie efectuat pe piata ‘’Sportsbook’’. Tine cont ca prima data va fi folosita suma din contul propriu.


Concluzii

  • Nu fiecare casa de pariuri care beneficiaza de bonusuri mari de inregistrare ofera si conditii facile de rulaj;
  • Casele de pariuri care au cele mai usoare conditii sunt cele ce ofera pariuri fara risc (freebeturi);
  • Unibet prezinta atat conditii lejere de  rulare a freebetului, cat si o suma destul de mare a acestuia;
  • Casa online Betfair pune la dispozitie cele mai multe zile (90) pentru rulajul bonusului de inregistrare.

 Sursa feat. : flipthatstock