Top 5 case de pariuri care beneficiaza de oferte bogate la El Clasico

In aceasta sambata, incepand cu ora 17:15, se va desfasura partida dintre Barcelona si Real Madrid, asteptata de toti pasionatii de fotbal din Europa. Daca Barcelona nu va obtine victoria, va avea o misiune foarte dificila in retur, Real Madrid mentinandu-si avansul de 6 puncte, in cazul unei victorii distantandu-se la 9 puncte.
 
Cu aceasta ocazie am dorit sa aflam care sunt casele de pariuri ce beneficiaza de oferte bogate la El Clasico, fiindca fara indoiala vor fi multe pariuri plasate pe acest meci, nu neaparat pe optiunile principale. Astfel, cele mai bogate oferte se gasesc la Unibet (click aici pentru recenzie) si 888sport (click aici pentru recenzie). Cele doua case online beneficiaza de o oferta identica pre-live, pentru acest meci oferind nu mai putin de 328 pariuri. Aici Barcelona are cota 1.8 la victorie, fata de 4.00 a celor de la Real Madrid. Dintre aceste optiuni nu lipsesc cele pe goluri, reprize, cornere, cartonase, chiar si pe titularizarea unor jucatori.
 

Si celelalte case de pariuri au o oferta la fel de bogata?


A treia casa de pariuri in acest clasament este Favbet, care beneficiaza de 182 optiuni. Catalanii au cota 1.8 la victorie, in vreme ce pentru victoria celor de la Real Madrid cota este 4.3. Aceasta casa pariuri online ofera si optiuni mai putin pariate de publicul larg, cum ar fi cea conform careia se vor marca sau nu 2-3 goluri, ambele echipe sa marcheze mai mult/mai putin de 1.5 goluri sau echipa sa castige dupa ce a fost condusa.

(how-to-bet)

Urmatoarea casa online care ofera cele mai multe pariuri pentru El Clasico este Betano (click aici pentru recenzie), cu 153 optiuni, mai putin de jumatate decat Unibet si 888sport. Sa spunem, totusi, ca mai sunt doua zile pana la meci, iar oferta celor mai multe case de pariuri cu siguranta se va imbogati. Betano ofera si ea cota 1.8 la victorie pentru Barcelona, in vreme ce Real Madrid este cotata cu 3.85 la victorie. Printre optiunile interesante se numara cele pe rezultatul meciului si sub/peste 2.5 goluri sau 3.5 goluri, marja victoriei, metoda marcarii primului gol sau pe prima echipa care ajunge la doua, respectiv 3 goluri.
 
O oferta bogata la El Clasico are si casa de pariuri Sportingbet (click aici pentru recenzie), aici Barcelona avand o alta cota la victorie decat la precedentele case de pariuri. Vorbim de 1.85, in vreme ce Real Madrid beneficiaza de cota 3.75 pentru a invinge. Si aici avem pariuri pe care nu le intalnim la multe meciuri sau case de pariuri, printre acestea remarcandu-se miza rambursata pentru victoria gazdelor/a oaspetilor, Multiscor (mai multe variante de scor intr-o singura optiune), diferenta de goluri pe care o va avea la final una dintre echipe sau pariuri pe desfasurarea meciului (conduce – castiga, conduce – pierde etc.), indiferent de echipa care realizeaza asta.

Sursa feat: wallpapercave