Tipuri de pariuri ideale pentru Liga 1
Liga 1 poate ca nu este cel mai atractiv campionat, dar asta nu inseamna ca pariorii nu pot sa scoata profit de pe urma partidelor din Romania. Daca multi prefera pariuri pe solisti, noi venim cu o altfel de abordare si va propunem ceva interesant in materialul urmator. Nu uitati ca norocul joaca un rol important in acest domeniu, insa informatia este definitorie pentru tot ceea ce inseamna pariurile sportive.
Campionatul Romaniei poate sa fie uneori previzibil, in ceea ce priveste rezultatele, dar parca niciodata nu ies cum trebuie atunci cand pariem noi. De ce sa nu schimbam placa? De ce sa nu mai incercam sa intuim daca Nistor a fost la "pacanele" azi-noapte sau daca Tanase a adus cateva sticle de vin la masa, in club, in zilele premergatoare meciului? Statistica este frumoasa pentru ca deseori nu depinde de unul, doi sau chiar trei jucatori, asa ca profitul este garantat pentru cei atenti. Mai jos avem cateva variante pe care sa le analizati atunci cand pariati data viitoare pe Liga 1 la vreuna dintre casele de pariuri sportive din Romania (vezi aici lista operatorilor legali)
Peste la numarul de faulturi
Ca in Liga 1 se joaca un fotbal fragmentat nu mai vine ca o surpriza pentru nimeni. Insa daca inainte eram tentati sa jucam peste la numarul de cartonase din cauza multiplelor infractiuni savarsite in ultimele 10-15 minute de joc, plus trageri de timp, acum arbitrii romani s-au mai cizelat, stiu sa discute cu jucatorii (poate cu exceptia lui Sebastian Coltescu). Si Marius Avram, "fluieras" despre care specialistii n-au o parere foarte buna, a renuntat sa mai "arunce" cu avertismente in stanga si-n dreapta. Chiar si asa, arbitrii n-au cum sa evite faulturile. Casele de pariuri, in special Betano, se orienteaza undeva pe la 30-32 de faulturi, in functie de posibila tensiune existenta sau de situatia din clasament.
Un bun exemplu pentru situatia prezentata mai sus este partida Botosani - Viitorul, din ultima etapa a turului Ligii 1. Desi au fost 36 de faulturi, Avram a acordat numai 2 cartonase galbene. Linia pentru numarul de infractiuni era situata la 31,5, asa ca acest tip de pariui ar fi fost castigator, nu si over-ul la cartonase.
Sub la goluri
Tocmai aceasta fragmentare nu poate duce la un nivel ridicat al fotbalului. Sigur, mai apar partide cu multe goluri, dar multe dintre ele se marcheaza in urma unor greseli individuale, si mai rar datorita unor actiuni colective sau faze de senzatie. Au fost 235 de goluri inscrise pana acum in Liga 1, rezultand o medie de 2.4 goluri/meci. In 8 dintre cele 13 dispute ale celor de la FCSB s-au marcat cel putin trei goluri, in timp ce trupa lui Alexa, Calarasi, a fost "moartea pasiunii", cu doar doua partide de over in intreg turul de campionat.
Sunt cateva formatii cu jucatori promitatori pe faza ofensiva - FCSB, Craiova sau chiar Sepsi, dar in rest, atunci cand evolueaza celelalte echipe, merita sa analizam aceasta piata.
Peste la aut-uri de poarta
Poate parea o piata ce depinde in exclusivitate de "bulan", insa daca analizam in amanunt, vedem ca nu-i chiar asa. In primul rand, liniile variaza putin, sunt undeva intre 17,5 - 19,5, ceea ce inseamna ca nu se modifica foarte mult, in ciuda faptului ca, uneori, devine evident ca o formatie e predispusa spre aceasta piata. Dar cum sa ne dam seama de acest aspect? Sa luam exemplul Viitorului. Echipa lui Hagi suteaza enorm de mult atunci cand joaca pe propria arena. Cum stim ca la Ovidiu bate si vantul foarte puternic, multe dintre aceste executii se duc peste sau pe langa. Aceeasi logica si cu centrarile. Mai adaugam actiunile individuale in tusa esuate, eventuale respingeri, si vedem ca linia nu este atat de greu de atins.
Trebuie totusi sa avem doua formatii cu un joc cat de cat direct spre poarta. Combinatiile prelungite la mijlocul terenului ne incurca, asa ca nu avem nevoie de echipe cu o astfel de abordare tactica.
Peste la aut-uri de margine
Preluari gresite, diagonale aiurea, degajari. Toate sunt frecvente in Liga 1 si toate duc mingea in afara terenului. Totusi, spre deosebire de piata anterioara, aici chiar avem nevoie de putin noroc. Deoarece liniile variaza destul de mult si rar stim cam unde ar trebui sa se situeze. Dar cand un Concordia - Dinamo are 71!!! de aruncari de la margine, atunci ne cam dam seama dupa ce tip de dueluri trebuie sa ne luam.
Conditiile meteo, starea terenului, stilul celor doua formatii, toate afecteaza acest tip de pariu. Sunt multe de considerat, insa daca o linie ni se pare prea mica, trebuie luata. Asta deoarece campionatul Romaniei este perfect pentru aceasta piata.
Pariaza pe Liga 1 la casa de pariuri cu cea mai bogata oferta pentru fotbalul intern