Te asteapta cota 40.0 pentru victoria lui Liverpool cu Salzburg

Liverpool o va intalni pe Salzburg in runda a doua a grupelor Ligii Campionilor, putand sa obtii cota 40.0 pentru a paria pe victoria “cormoranilor”.

In prima runda Liverpool a pierdut cu 0-2 in fata lui Napoli, in vreme ce Salzburg a obtinut o victorie categorica impotriva lui Genk, scor 6-2. Diferenta dintre Premier League si campionatul Austriei este una mare, plus ca vice-campioana Angliei are doar victorii in cele 7 etape de campionat scurse. Asadar, daca ai posibilitatea si daca esti de parere ca Liverpool se va impune in fata celor de la Salzburg, ar trebui sa profiti de cota 40.0 oferita de casa de pariuri Betfair pentru acest pronostic.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (2 octombrie, 22:00) introducand codul ZFBNMO. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Liverpool in meciul din Champions League cu Salzburg. Cel mult 5 lei se vor lua in calcul la cota marita, diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Daca va fi “verde” cota mult marita ca Liverpool sa castige cu Salzburg miza ti se va rambursa cash, in vreme ce restul pana la 200 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 2 octombrie, ora 22:00, introducand codul ZFBNMO
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Liverpool in fata celor de la Salzburg
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul in care Liverpool se va impune miza ti se va rambursa cash, in vreme ce restul pana la cel mult 200 lei se va credita ca freebet in maxim 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Pariaza acum pe victoria formatiei din Premier League