Super cote pentru victorie in FCSB vs Dunarea Calarasi

Singura partida de duminica din runda a noua a Ligii I se va desfasura intre FCSB si nou-promovata Dunarea Calarasi, echipa care are cel mai bun atac din campionat netrebuind sa aiba vreo emotie in a se impune. In vederea acestei partide, casa de pariuri 888sport ti-a pregatit o surpriza, oferind un castig mai mare decat cel obisnuit daca vei paria atat pe victoria celor de la FCSB, cat si a celor de la Dunarea.Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la aceste super cote pentru victorie in FCSB vs Dunarea Calarasi trebuie sa te inscrii la 888sport pana la ora meciului (duminica, 21:00). Faptul ca vei participa la aceasta promotie nu inseamna ca nu vei mai fi eligibil la bonusul de bun-venit, care poate atinge 1 000 RON. Dupa inregistrare mizeaza fix 25 lei pe succesul gazdelor sau al oaspetilor in meciul dintre FCSB si Dunarea Calarasi.


Despre recompensa

Daca vei miza pe succesul FCSB ai putea castiga 112 lei, iar daca vei miza pe succesul oaspetilor ai putea castiga nu mai putin de 1 675 lei. In termen de 72 ore de la incheierea partidei vei primi castigurile suplimentare in cont. Bonusul trebuie pariat de 10 ori la o cota minima de 2.00, fie simpla, fie multipla pe bilet, in termen de 60 zile.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana duminica, ora 21:00
  • Plaseaza un pariu pre-live de 25 lei pe victoria FCSB sau cea a Dunarii Calarasi in meciul de Liga I dintre cele doua
  • Daca pariul tau e “verde” vei castiga 112 lei in cazul in care FCSB se va impune si 1 675 lei in caz ca Dunarea Calarasi o va face
  • Castigul suplimentar se acorda sub forma de bonus, unul care trebuie rulat de 10 ori in termen de 60 zile pe cote minime de 2.00


Vom avea parte de o surpriza? >>>