Strategii de urmat in ligile europene de fotbal

Daca vei avea rabdare un intreg sezon de fotbal sa aplici o anumita strategie, la final vei avea aproape garantat un profit destul de generos.

Dintre cele 20 case pariuri licentiate in Romania alege una la care sa incerci doar respectiva strategie. In acest fel, la finalul sezonului vei vedea cat de profitabila a fost strategia. Astfel, te poti hotari daca o vei aplica si sezoanele viitoare. Sigur, in paralel poti alege alte case online la care sa plasezi pariurile tale zilnice sau saptamanale. In cele ce urmeaza iti propunem cateva strategii pe durata unui intreg sezon fotbalistic. Noi vom lua in calcul doar cele 5 campionate de top.

Mizeaza pe remiza in fiecare etapa

Ni se pare cea mai eficienta strategie de-a lungul unui sezon, doua dintre conditiile de baza fiind acelea de a avea rabdare, dar si destui bani in cont. Pe scurt, vom alege o echipa din fiecare campionat de top si vom miza pe faptul ca aceasta va obtine un rezultat de egalitate. Cota pentru ca asta sa se intample este cuprinsa intre 3.2 si 3.5 in general, pentru meciurile dezechilibrate gasind chiar si o cota mai mare. Cat despre miza, recomandam sa adopti strategia Sirului lui Fibonacci. Aceasta presupune ca urmatorul numar din sir sa fie egal cu suma precedentelor doua. Un exemplu de sir al lui Fibonacci este 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610 etc. .

Sirul dat ca exemplu de noi contine 15 numere, fiind foarte greu de crezut ca o echipa nu va reusi nicio remiza nu in 15, ci in 10 etape. Asta mai ales daca ne uitam inainte si pe rezultatele echipei din precedentele sezoane. Pentru aceasta strategie este bine sa alegem o echipa care a incheiat in a doua parte a clasamentului sezonul precedent. Dorim sa va venim in ajutor si sa va spunem formatiile care au inregistrat cele mai multe remize in ultimele 3 sezoane ale campionatelor de top. 

Astfel, in sezonul 2016-2017 de Premier League Manchester United a obtinut 15 remize. Cele mai putine remize le-a avut Chelsea: 3 la numar. In 2017-2018 Southampton a avut 15 remize, codasa in acest clasament fiind Manchester City, cu 4 remize. Editia trecuta Southampton a realizat 12 remize. De partea cealalta, Manchester City si Tottenham au obtinut doua rezultate de egalitate. 

In sezonul 2016-2017 de La Liga Alaves a avut nu mai putin de 13 egaluri, cele mai putine remize (6) fiind obtinute de Real Madrid, Barcelona, Bilbao si Celta Vigo. In urma cu doua editii Espanyol, Bilbao si Levante au obtinut 13 remize, cele mai putine fiind obtinute de Alaves: doar doua. In fine, in sezonul precedent Valencia obtinea 1 punct in nu mai putin de 16 partide, in vreme ce Real Madrid a avut 5 remize.

In editia 2016-2017 de Serie A Torino a obtinut 14 remize, la polul opus aflandu-se AS Roma, cu 3 rezultate de egalitate. Sezonul urmator tot Torino a fost liderul acestui clasament, cu 15 remize, codasa fiind Benevento, cu 3 rezultate de egalitate. Sezonul precedent Fiorentina obtinea nu mai putin de 17 remize, in vreme ce Juventus a fost pe ultimul loc, cu 6 rezultate de egalitate.

Sezonul 2016-2017 de Bundesliga a consemnat 14 remize pentru Hoffenheim si 4 pentru Hertha si Darmstadt. In 2017-2018 Wolfsburg a avut 15 infrangeri, iar Bayern Munchen doar 3. In fine, editia trecuta Hoffenheim si Freiburg au obtinut 12 remize, ultimul loc revenindu-i lui Leverkusen, cu 4 rezultate de egalitate.

In editia 2016-2017 de Ligue 1 Bordeaux, Rennes, Saint-Etienne si Toulouse au fost echipele ce au obtinut cele mai multe egaluri, 13 la numar. La polul opus s-a situat Lyon, cu 4 remize. In 2017-2018 Montpellier a avut nu mai putin de 18 remize, pe cand PSG si Troyes au remizat de 6 ori. Editia trecuta Reims, Strasbourg si Angers au remizat de 16 ori, codasa fiind PSG, cu 4 rezultate de egalitate.  

Echipa castigatoare la interval de 15 minute

Acest tip de pariu poate fi jucat live la casa de pariuri Sportingbet. Pentru aceasta strategie vom cauta o formatie din partea de sus a clasamentului (de sezonul trecut) si vom miza cand va juca impotriva unei formatii inferioare ei. Daca formatia pe care mizam va juca pe teren propriu este si mai bine. Vom paria pe faptul ca aceasta va marca mai multe goluri decat adversara in intervalul 0-15, 16-30, 31-45, 46-60, 61-75 si 76-90. Evident, in momentul in care un pariu este castigator nu vom trece la urmatorul interval. 

In general, cota pentru ca echipa favorita sa castige intr-un interval de 15 minute este intre 2.5 si 3.75, in functie de interval si de cota favoritei. Cota ar putea fi mai mica de 2.5 in ultimul interval al partidei (76-90). De punctat ca o favorita este o echipa cu o cota maxima de 1.3. Pentru prudenta, in aceasta situatie recomandam, de asemenea, sa se foloseasca Sirul lui Fibonacci. Spre deosebire de prima strategie prezentata, aici nu este nevoie de a juca in paralel in fiecare campionat de top. Pur si simplu, dupa ce o echipa reuseste sa iti „inverzeasca” biletul, poti trece la alta din alt campionat sau chiar din acelasi campionat.

Multiscor 2-1; 3-1; 4-1

Una dintre cele mai bune strategii pentru ligile europene de fotbal este si acest Multiscor. La fel ca la cea de-a doua strategie si aici este indicat sa te uiti dupa echipele ce au terminat in partea superioara a clasamentului sezonul trecut. Plaseaza pariuri pe respectiva echipa ca va invinge cu 2-1, 3-1 sau 4-1 indiferent ca porneste favorita clara sau ca are parte de un joc echilibrat. Cota pentru aceasta optiune este de aproximativ 4.00, aici recomandand tot Sirul lui Fibonacci. La inceputul sezonului iti poti alege cate o echipa din fiecare campionat de top, pentru fiecare dintre ele aplicand aceasta strategie.

Rezumat

  • Parierea pe remize, pe faptul ca o echipa va castiga intr-un interval de 15 minute, insa si ca o formatie va castiga cu 2-1, 3-1 sau 4-1 ni se par strategii foarte profitabile de-a lungul unui sezon 
  • Pentru a le incerca trebuie sa te inarmezi insa atat cu rabdare, cat si cu o banca destul de generoasa pentru a le testa simultan pe mai multe echipe din campionatele de top
  • Ultimele doua strategii le poti gasi la casa de pariuri Sportingbet
  • Pentru prudenta recomandam sa mizezi conform Sirului lui Fibonacci
  • Strategia cu remize si cu Multiscor se joaca pre-live, iar cealalta live

Incearca cele trei strategii la aceasta casa de pariuri