Sporturi mai putin cunoscute la case pariuri online

Cand vine vorba despre sporturi, multi pariori mizeaza pe cele mai cunoscute, referindu-ne in special la fotbal, tenis si baschet. Asta deoarece oferta aici este una bogata, avand multe competitii din acel sport atat in weekend, cat si in zilele lucratoare, dar si deoarece aceste sporturi sunt promovate mai mult, fiind transmise la televizor sau pe o platforma de streaming online.


Majoritatea caselor online cuprinde o oferta bogata de pariuri sportive, fiind parca si pacat sa nu incercam sa urmarim si sa plasam pariuri si pe sporturi mai putin cunoscute publicului din Romania. Sigur, probabil eziti sa pariezi pe aceste sporturi deoarece nu cunosti regulile, iar teama de nou te inspaimanta, insa exact la fel se intampla si cand eram mai tineri. De pilda, nu intelegeam din prima regulile unui joc de snooker, insa in cateva saptamani am prins gustul acestuia. La fel se poate intampla si cu alte sporturi carora nu le-ai dat atentie pana acum sau de care nici nu ai auzit.Sigur, avantajul snookerului era transmisiunea live la televizor, cu un comentariu in limba romana, lucru care la sporturile mai putin populare nu prea se intampla, fiind nevoit sa te uiti pe internet la ele. Asta daca le vei gasi pe undeva. In ziua de astazi insa putem afla totul din presa online, inclusiv regulile unor sporturi mai putin populare. Poate ca odata ce ai invatat regulile si ai privit doua sau trei meciuri, vei ajunge sa indragesti respectivul sport, pentru ca mai apoi sa plasezi pariuri pe diferite meciuri din acel sport.


Australian rules

Cunoscut si ca fotbal australian, acest sport se aseamana cu fotbalul american, doar ca se joaca dupa reguli australiene. Sigur, oferta de pariuri nu este una bogata pentru acest sport si aici ne referim la numarul de pariuri pe meci. Fiind vorba de Australian rules, jocul se disputa doar in Australia, acordandu-se pariuri pentru meciurile din fiecare etapa. Nu multe case de pariuri dispun de acest sport in oferta, Unibet fiind agentia care acorda cele mai multe pariuri. Sigur, impreuna cu 888sport si Admiral, care afiseaza aceeasi interfata si o oferta de pariuri sportive aproape la fel cu Unibet.


Bandy

Daca ai studiat oferta caselor de pariuri probabil ai observat ca pentru acest sport exista o oferta bogata. Celor carora nu au avut curiozitatea sa asiste la un meci de bandy, fie el si inregistrat, le spunem ca acest sport se aseamana mult cu hocheiul pe gheata, doar ca patinoarul este unul mai mare si, evident, regulile sunt diferite. Sportul este popular in Tarile Scandinave si Rusia. Casa de pariuri Unibet ofera si la acest sport cele mai multe pariuri dintre toate casele online licentiate in Romania, printre acestea numarandu-se rezultatul final in timp regulamentar, total goluri, rezultatul la pauza sau pariuri pe handicap.


Bowls

Daca va aduceti aminte, acest sport era transmis acum cativa ani de Eurosport, desfasurarea jocului fiind chiar una interesanta. Sportul se aseamana putin cu curlingul, doar ca nu se joaca pe gheata. La fel ca in tenis, intr-un joc de bowls se disputa doua, maxim trei seturi, scopul jocului fiind acela ca bilele lansate sa ajunga cat mai aproape de o biluta galbena, numita jack, aflata la cateva zeci de metri distanta. Turneele importante de bowls se disputa in sala, existand insa si cateva care au loc in aer liber.


Cricket

Foarte popular pe alte continente, cricketul este un sport pe care multi romani nu il inteleg. Cricketul are unul dintre cele mai complicate, daca nu chiar cel mai complicat regulament dintre toate sporturile. Pentru a il intelege cat de cat trebuie sa urmaresti chiar si zeci de meciuri, dar si sa cauti articole in care iti este explicat pe larg. Cricketul se aseamana cu baseballul, in sensul ca cel catre care se arunca mingea trebuie sa o loveasca cu o bata, astfel ca daca esti un impatimit al MLB-ului cresc sansele ca si cricketul sa devina unul din sporturile tale preferate.


Cele mai multe pariuri pe un meci de cricket, mai ales pe unul international, le ofera casa online Unibet. Vorbim chiar si de peste 100 selectii, printre acestea numarandu-se Sansa dubla, Draw No Bet, echipa care va conduce dupa primul inning, cate zile va dura partida, cel mai mare punctaj individual din meci, runuri jucator, echipa celui mai bun batsman etc. .


Floorball

Pentru cei care nu cunosc acest sport, sa spunem ca in floorball se foloseste o crosa si o minge asemanatoare celei de golf. Sportul este asemanator hocheiului pe gheata, doar ca acesta se joaca in sala. Printre pariurile din floorball se numara: total goluri, handicap sau pariuri pe fiecare dintre cele 3 perioade. Multe case online prezinta pariuri pentru acest sport, cea mai buna oferta gasind-o din nou la Unibet, urmata de 888sport si Admiral.


Trotting

Printre aceste sporturi mai putin cunoscute la case pariuri online se numara trottingul. Acesta se aseamana cu o cursa de cai, unde calaretul manuieste calul dintr-un fel de caleasca. Sportul este popular in tarile scandinave, insa si in Franta, cursele disputandu-se o data la 20 minute. Si pentru acest sport oferta cea mai buna o gasim la Unibet, dar si la Admiral, aici putand paria pe castigator, pe faptul ca respectivul va incheia intre primii 3 sau pe un duel intre concurenti.


Rezumat

  • Orice sport iti poate aduce profit la pariuri, chiar si cele mai putin cunoscute
  • Informatiile despre regulamentele sporturilor mai putin cunoscute le poti gasi pe Internet
  • Unibet este casa de pariuri care are cea mai bogata oferta pentru astfel de sporturi


O simpla vizionare a unui sport te poate face sa te indragostesti de el >>>