Se mai poate salva Sporting Gijon de la retrogradare?

Nu te lasa inselat de ultimul rezultat al celor de la Gijon. Echipa antrenata de Abelardo Fernandez a pierdut intr-un mod dureros partida cu FC Barcelona, incasand nu mai putin de 6 goluri (4 doar de la Lui Suarez), insa nu trebuie sa uitam faptul ca Barcelona a beneficiat de 3 penalty-uri. De asemenea, catalanii au deschsi scorul devreme, in minutul 12, insa acesta s-a mentinut asa pana in minutul 63, timp in care Gijon a reusit sa faca fata atacurilor fulminante.

 

Cotele caselor de pariuri

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Sporting Gijon

1.50

1.52

1.56

1.52

1.55

Eibar

5.75

6.70

6.00

6.45

6.50

 

Astfel, ar fi o greseala sa credem ca Gijon este deja retrogradata. Echipa arata mult mai bine acum decat la inceputul lunii martie. Atunci, Gijon venea dupa nu mai putin de 4 infrangeri consecutive. Ascensiunea acesteia, insa, a venit odata cu meciul cu Atletico Madrid. Intr-una dintre cele mai interesante partide din actualul sezon din campionatul spaniol, Gijon a reusit sa intoarca scorul de la 1-0 pentru madrileni, castigand, intr-un final, cu 2-1.

 

Din punct de vedere teoretic, Gijon va avea de infruntat acum o echipa mult mai usoara. Eibar nu a castigat decat unul din ultimele 11 meciuri. De asemenea, echipa nu a reusit sa se impuna in niciunul dintre ultimele 8 meciuri in deplasare. In ultima etapa, aceasta nu a reusit decat o remiza impotriva lui Deportivo la Coruna.

 

Pentru Gijon nu vor putea evolua Bernado Espinosa si Ognjen Vranjes, acesta din urma fiind suspendat din cauza cartonasului rosu primit in meciul cu FC Barcelona. Pentru Eibar nu vor putea juca Jaime Jimeneze si Borja Ekuza, astfel ca echipa ar putea apela din nou la primul 11 pe care l-a folosit in meciul cu Deportivo. Sporting Gijon si Eibar vor juca vineri seara, 29 aprilie, de la ora 21:30.