S-au stabilit sferturile UEFA Champions League: Bayern Munchen si Manchester City sunt favorite!

In Iunie, comitetul UEFA a stabilit ca Champions League sa se reia in luna August, cu cateva reguli speciale. Optimile se vor incheia dupa metoda obisnuita, in timp ce din sferturi competitia va deveni un mini-turneu. Pe data de 10 Iulie s-au tras la sorti posibilele sferturi Champions League, care au modificat complet cotele caselor de pariuri.

In acest moment, Manchester City nu mai este mare favorita, ci Bayern Munchen incepe sa plece cu prima sansa.

Respectarea principiilor sportive

UEFA a anuntat inca dinainte de tragerea la sorti, faptul ca returul optimilor de finala ramase de disputat vor avea loc dupa programarea obisnuita. In aceste conditii, Chelsea Napoli, Real Madrid si Lyon se vor deplasa conform programului. Iata cele 4 sferturi de finala ramase:

  • Bayern Munchen si Chelsea vor juca la Munchen (Bayern a castigat cu 3-0 pe Stamford Bridge in mansa tur)
  • Manchester City vs Real Madrid va avea loc pe Etihad stadium (2-1 pentru englezi in turul de pe Santiago Bernabeu)
  • Lyon se va deplasa la Torino pentru meciul cu Juventus (francezii au castigat cu 1-0 in mansa tur de pe teren propriu)

Dupa terminarea acestor optimi de finala, toate echipele calificare se vor deplasa in Portugalia, acolo unde se va disputa un mini-turneu. Nu vor mai exista dueluri tur-retur, ci infruntari intr-o singura mansa.

Rezultatele tragerii la sorti a sferturilor UEFA Champions League

Tragerea la sorti nu ne-a oferit doar o viziune asupra sferturilor de finala, ci si un tablou pentru penultimul act – semifinale. Iata care sunt sferturile Champions League:

  • Leipzig – Atletico Madrid
  • Atalanta – PSG
  • Real Madrid / Manchester City – Juventus/ Lyon
  • Napoli / Barcelona – Bayern / Chelsea

Casele de pariuri au afisat imediat dupa tragere cotele pentru favoritele la mult ravnitul trofeu. Iata cum arata in prezent lista cotelor celor de la Unibet:

Echipa

Cota

Bayern Munchen

4.50

PSG

4.75

Manchester City

5.00

Atletico Madrid

9.00

Atalanta

11.00

FC Barcelona

12.00

Juventus

18.00

 

Real Madrid este marea absenta din aceasta lista. Desi a castigat titlul si este intr-o forma excelenta, trupa lui Zidane va avea o misiune foarte dificila pe Etihad Stadium. Casele de pariuri nu ii dau nicio sansa nici formatiei franceze Lyon, care porneste totusi cu avantaj la Torino. Ultima pe lista este Chelsea, cu o cota de 301.

Modificari de cote:

  • Manchester City nu mai este principala favorita

Pana dupa reluarea campionatelor, Manchester City era mare favorita, cu 4.25 cota de a ridica trofeul. Bayern Munchen insa a aratat foarte bine pe final de sezon, iar cetatenii au un moral scazut dupa ratarea Premier League.

  • Barcelona, sanse din ce in ce mai mici

Catalanii au pierdut titlul in detrimentul celor de la Real Madrid si la echipa troneaza haosul. Setien nu este respectat de jucatori, Lionel Messi este intr-o perioada de cumpana, iar evolutiile echipei sunt tot mai slabe.

Acestea sunt sferturile de finala UEFA Champions League, care cu siguranta vor oferi spectacol. Nu uitati, competitia se va relua pe data de 12 August, la Lisabona. Marea finala este programata pentru 24 August, pe Estadio da Luz.