Rusia la EURO 2020: cat de departe va ajunge nationala lui Cherchesov?

Nationala Rusiei va evolua la EURO 2020 intr-o grupa cu Belgia, Finlanda si Danemarca. Casele de pariuri ofera o cota de 1.42 pentru ca baietii lui Cherchesov sa treaca de faza grupelor. 

In cele ce urmeaza, vom discuta despre sansele Rusiei si cotele sale la EURO 2020. 

Rivalele Rusiei si cotele pentru meciurile din grupa

Tragerea la sorti a repartizat-o pe Rusia in grupa B. Este un cvartet destul de interesant, cu favorita Belgia si modesta Finlanda. Aparent, lupta pentru locul 2 ce asigura calificarea in fazele eliminatorii se da intre Rusia si Danemarca.

Cronologic, partida dintre cele doua va avea loc in ultima runda. Nationala Rusiei va incepe turneul cu un duel in fata Belgiei.

Cotele pentru meciul Belgia – Rusia din 12 Iunie

Partida contra Belgiei se va disputa pe Gazprom Arena din St. Petersburg si va incepe pe 12 Iunie, de la ora 22:00. Evident, rusii pornesc de aceasta data cu a doua sansa. 

Cotele pentru meciul Finlanda – Rusia din 16 Iunie

In meciul din a doua runda, agentiile online de pariuri ofera prima sansa Rusiei. Finlanda vs Rusia se va disputa pe 16 Iunie, de la ora 16:00. 

Cotele pentru meciul Rusia – Danemarca din 21 Iunie

Singurul meci pe care Rusia nu il va disputa acasa in grupe, este cel din 21 Iunie cu Danemarca. Gazdele infruntarii ce are loc la ora 22:00 sunt danezii, fapt pentru care sunt favoriti la pariuri.

Grupa trupei lui Cherchesov este una puternica, insa la Cupa Mondiala din 2018, Rusia a aratat ca se poate duela de la egal la egal cu echipe de top. Acestia au un avantaj prin faptul ca doua dintre cele trei meciuri vor avea loc la St. Petersburg, cu spectatori in tribune. 

Pana unde va ajunge Rusia la Campionatul European din 2020 (2021)?

Pentru a se califica in optimi, Rusia trebuie sa se claseze pe una din primele doua pozitii. Este posibila si o calificare de pe locul 3, daca statisticile sunt de partea nationalei lui Cherchesov. 

Dupa faza grupelor, echipele avanseaza in optimi, iar de acolo incep eliminarile. Cu fiecare runda ce trece, sansele Rusiei sunt din ce in ce mai mici in opinia agentiilor de pariuri de top din Romania

Rusia a reusit cea mai buna performanta la EURO in 2008, atunci cand s-a calificat in semi-finale. Este un rezultat greu de egalat, insa nationala a demonstrat in 2018 ca este capabila de surprize. 

In cazul in care Rusia se claseaza pe locul 2 in grupa B, atunci un posibil rival este locul secund din grupa A, din care fac parte Italia; Tara Galilor; Elvetia si Turcia. Tinand cont de faptul ca Italia cel mai probabil va castiga grupa, atunci adversarul Rusiei din optimi este accesibil. 

Campionatele Europene sunt de obicei imprevizibile. In 2004, Grecia avea o cota de 50.00 pentru a castiga trofeul, iar acum Rusia are o cota de 101.