Romania este cotata cu 60 la victorie contra Serbiei

Prin golul victoriei din prelungirile partidei cu Lituania marcat de Alexandru Maxim, Romania isi pastreaza sansele pentru castigarea grupei si, implicit, pentru calificarea in play-off, unde se vor disputa semifinale si finala. Poate reusim chiar sa castigam play-offul si sa ne asiguram biletele pentru EURO 2020. Pana atunci mai este insa destul de mult, selectionata Romaniei trebuind sa ia totul pas cu pas. In Serbia “tricolorii” au obtinut o remiza cu 4 goluri, acum casa de pariuri Betfair oferind cota 60.0 ca selectionata antrenata de Cosmin Contra sa obtina toate cele 3 puncte.Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 16:00) introducand codul ZFBNGB. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul Romaniei in partida cu Serbia. In vederea promotiei se vor calcula maxim 5 lei, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Romania este cotata cu 60 la victorie contra Serbiei, in cazul in care va obtine cele 3 puncte urmand ca miza sa ti se ramburseze cash instant, in vreme ce restul de 295 lei sa il primesti sub forma de freebet in termen de 24 ore de la incheierea partidei. In maxim 30 zile trebuie pariat freebetul de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, daca preferi un pariu multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 16:00, introducand codul ZFBNGB
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul Romaniei in partida de pe teren propriu cu Serbia
  • Maxim 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Romania se va impune miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la 300 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook


Inregistreaza-te si profita acum de promotie >>>