România are cotă barosană să câştige meciul cu Irlanda de Nord

România şi Irlanda de Nord se vor întâlni vineri, 4 septembrie 2020, în Grupa a 1-a a Seriei B din Liga Naţiunilor. Această competiţie nu este foarte importantă, însă pentru selecţionerii Mirel Rădoi, cât şi pentru Ian Baraclough, va fi foarte utilă, pentru că vor avea la dispoziţie două meciuri înainte de play-off-ul de calificare la EURO 2021. "Tricolorii" vin după un 0-5 în Spania iar "Green and White Army" după un 1-6 în Germania. Atât românii, cât şi nord-irlandezii au nevoie de un rezultat pozitiv, ca să-şi îmbunătăţească moralul şi să o ia de la capăt.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe meciul "tricolorilor" din Liga Naţiunilor. Mai exact, ai cota 12.00 pentru o victorie a românilor şi cota 21.00 pentru un succes al nord-irlandezilor pe Arena Națională din Bucureşti.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până vineri, 4 septembrie 2020, ora 21:45;
  • Pariază pe victoria lui România sau a lui Irlanda de Nord, la cotă de 12.00, respectiv 21.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe România şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 300 lei;
  • Dacă pariezi pe Irlanda de Nord şi aceasta câştigă la Bucureşti, vei obţine în cont pariuri gratuite de 21.00 x 25 lei = 525 lei;
  • Primesti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub forma de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 2.18 pentru un suces al lui României, 3.25 remiza şi 3.50 pentru o victorie a lui Irlanda de Nord.

România are cota 3.75 la casa de pariuri 888 Sport că va câştiga Grupa a 1-a a Seriei B din Liga Naţiunilor, în timp ce Irlanda de Nord are cota 7.50. Va fi un meci destul de interesant, pentru că va debuta Mirel Rădoi ca selecţioner iar suporterii speră să vină cu ceva nou şi să scoată reprezentativa României din anonimat. Pentru clienţii noi acest meci are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuru!