Romania are cota 45 la victorie contra Lituaniei

Inaintea celei de-a treia runde din Liga Natiunilor, Muntenegru si se Serbia se afla pe primele doua pozitii in grupa Romaniei, fiecare avand 4 puncte, urmate fiind de “tricolori”, cu doua puncte si de lituanieni, cu 0 puncte. Joi, incepand cu ora 21:45, Romania o va intalni in deplasare pe Lituania, in ceea ce ar trebui sa fie o victorie lejera a elevilor antrenati de Cosmin Contra. In vederea acestui pont, casa de pariuri Betfair ofera cota 45.0, o cota de care pot profita doar noii utilizatori.


external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Poti participa doar daca ti-ai creat cont la Betfair pana la ora partidei introducand codul ZFBNGA. Dupa efectuarea acestei actiuni depune pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul Romaniei in partida cu Lituania. Doar 5 lei se vor lua in considerare in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Romania are cota 45 la victorie contra Lituaniei, in cazul in care se va impune urmand a castiga 225 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash imediat, pentru ca restul de 220 lei sa ti se crediteze in maxim 24 ore de la incheierea partidei sub forma de freebet. In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul Romaniei impotriva Lituaniei
  • Cel mult 5 lei se iau in considerare in vederea cotei marite
  • Daca Romania va castiga miza ti se va rambursa cash instant, restul pana la 225 lei creditandu-se in cel mult 24 ore ca freebet
  • In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul in piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


external linkLink-uri externe interzise