Riyad Mahrez ar putea sa plece de la Leicester in aceasta vara

Leicester este campioana, iar toate publicatiile cunoscute din lume lauda performanta echipei lui Claudio Ranieri. Fara indoiala, unul dintre cei mai importanti pioni din echipa construita de italian acolo este Riyad Mahrez, jucator ale carui performante de exceptie ar fi atras atentia unora dintre cele mai mari cluburi din Europa. Cu 17 goluri si 10 pase de gol, Mahrez a fost, fara indoiala, una dintre vedetele lui Leicester, insa agentul acestuia nu are vesti bune pentru echipa.

 

Cotele caselor de  pariuri

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Leicester

1.80

1.80

1.80

1.83

1.80

Everton

4.00

4.35

4.10

4.25

4.20

 

Conform celor mai noi informatii aparute pe net, Mahrez va lua in considerare o posibila plecare de la Leicester in perioada urmatoare. Kamel Bengougam, agentul sau, sustine ca jucatorul va analiza cu atentie toate ofertele, iar in prezent, sunt sanse 50-50 ca acesta sa ramana sau sa plece de la actuala sa echipa.

 

Pana cand va decide ce va face in sezonul urmator, Mahrez probabil asteapta cu nerabdare partida cu Everton. Din moment ce Leicester este deja campioana, probabil ca nu vom avea parte de un meci de exceptie. In aceste conditii, parerea mea este ca am putea asista la un scor de egalitate, iar ambele echipe vor inscrie. Leicester nu va afisa aceeasi agresivitate in atac si dorinta de a inscrie, insa apararea lui Everton s-a dovedit una slaba in ultima perioada.

 

Un lucru pe care ar trebui sa-l luam in considerare este soarta lui Roberto Martinez. Avand in vedere eliminarea din Cupa Angliei, s-a zvonit ca antrenorul ar putea parasi echipa. Jucatorii, cel mai probabil, vor juca pentru managerul lor, iar in asemenea conditii, istoria ne-a demonstrat de atatea ori ca orice se poate intampla.