Real Madrid spera la o minune inaintea returului cu Wolfsburg

Fara indoiala, cea mai mare surpriza din sferturile Champions League in acest an a fost victoria obtinuta de Wolfsburg pe teren propriu in fata celor de la Real Madrid. Germanii au reusit sa se impuna cu 2-0 intr-un meci in care vedetele lui Real Madrid, in frunte cu Cristiano Ronaldo, nu s-au facut remarcate in aproape niciun moment. Si mai incurajator pentru germani este jocul extrem de bun pe care l-au practicat, acesta fiind si motivul pentru care Real va avea nevoie ca oamenii sai de baza sa prinda o zi mare.

 

Cotele caselor de pariuri pentru meciul dintre Real Madrid si Wolfsburg

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Real Madrid

1.18

1.20

1.22

1.18

1.181

Wolfsburg

13.00

14.25

11.00

14.00

13.00

 

In cazul in care germanii reusesc sa se impuna in dubla respectiva, aceasta va fi prima data dupa 2010 cand Real Madrid nu se va afla printre cele mai bune 4 echipe din Europa. Desigur, mai este mult pana acoio, iar, intre timp, Cristiano Ronaldo le-a cerut fanilor madrileni sa-si aduca aportul prin crearea unei atmosfere incendiare. Acestia, la randul lor, au raspuns intr-un mod amuzant, cerand din partea Realului mai mult tupeu si mai putin Danilo (o aluzie la performantele extrem de slabe ale jucatorului in ultima perioada).

 

~Mesajul este rabdare. Am vazut in La Liga. Eram la 13 puncte in spatele Barcelonei, iar acum sunt 4. Este aceasta prima mea mare partida in postura de antrenor? Nu. Am avut parte de multe partide. Toate sunt importante. Dar nu sunt ingrijorat deloc in legatura cu ceea ce trebuie sa facem noi. Asta nu ma ingrijoreaza deloc deoarece suntem concentrati si determinati si asta este ceea ce conteaza. Sunt multe mesaje care pot fi transmise in timpul antrenamentului. Dar pentru a juca acest meci, trebuie sa ne folosim capetele, pentru ca partida nu va fi castigata in 10 sau 15 minute~, a declarat Zidane in cadrul unei conferinte de presa.

 

Real va beneficia de pe urma unor reveniri importante in aceasta mansa retur. Sergio Ramos se pare ca va putea sa joace, iar alaturi de el se va afla si francezul Raphael Varane. De asemenea, Karim Benzema a revenit dupa o perioada petrecuta pe tusa din cauza unei accidentari, iar Dani Carvajal l-ar putea inlocui pe Danilo. De cealalta parte, Wolfsburg nu se va putea baza pe fundasul Sebastian Jung, in timp ce mijlocasul Daniel Caliguri este incert. Meciul dintre cele doua echipe se va juca martia seara, 12 aprilie, de la ora 21:45.