Promotii US Open 2017

In urma acestui ultim turneu de Mare Slem al anului nu ar fi deloc exclus ca liderul mondial sa se schimbe atat la masculin, cat si la feminin. Cu atat mai mult iubitorii tenisului vor dori sa plaseze pariuri pe turneu, casele online incurajandu-i sa faca asta, oferind cateva promotii interesante, la care sunt eligibili toti romanii.
 

1. Campionat de pariuri cu premii totale de 250 000 RON


Liderul absolut al promotiilor pentru US Open este aceasta casa de pariuri. Dintre cele 3 promotii oferite, cea mai interesanta este cea in care aceasta organizeaza un turneu cu un fond de premii de 250 000 lei. La promotie sunt eligibili toti clientii, pentru a putea intra in competitie trebuind sa optezi la promotie, dupa care sa plasezi cat mai multe pariuri pe Grand Slamul de la US Open, indiferent ca vorbim despre tabloul de simplu sau de dublu. De specificat ca partidele de la Grand Slam vor fi transmise de aceasta casa online.
 
 
Pariurile pot fi plasate pre-live sau live, simple sau multiple, dar exclusiv din turneul de la US Open. Punctajul tau se va calcula dupa urmatoarea formula: Suma*Numar de evenimente*Cota. Nu exista miza minima, in vreme ce cota minima este 1.4. Miza va fi transformata automat in euro in vederea punctarii in clasament. Pariurile la care se solicita Cash Out nu se iau in calcul. Foarte important de specificat ca punctajul tau se va dubla (in cazul pariurilor castigatoare) daca vei plasa pariuri de pe aplicatia de mobil
 
Turneul are premii totale de 250 000 lei bani cash, ceea ce inseamna ca nu trebuie rulati. Vor fi premiati primii 100 clasati, primul urmand sa  castige 50 000 lei, al doilea 40 000 lei, al treilea 35 000 lei, al patrulea 25 000 lei, al cincilea 15 000 lei si asa mai departe, pentru ca ultimii 25 clasati sa intre in posesia a 3 000 lei bani cash. Clasamentul va fi actualizat zilnic, pana in ora 12:00, premiile fiind creditate pe 12 septembrie.
 
Cum procedez?
 
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul aici
 2. Opteaza pentru promotie din pagina acesteia
 3. Plaseaza pariuri de la US Open cu o cota totala minima de 1.4
 4. Primesti dublu daca plasezi pariuri castigatoare de pe mobil
 

2. Rambursare cash daca are loc o intoarcere dramatic de scor


Anul trecut am avut parte de 6 reveniri de la 0-2 la seturi in prima runda la US Open si doua in cea de-a doua. Pentru editia 2017 aceasta casa de pariuri s-a gandit sa iti ramburseze miza, pana la 500 lei, daca scenariul se va repeta si acum. Eligibile la promotie sunt meciurile din turneul de simplu masculin, pariurile trebuind plasate doar pe rezultatul final si doar pre-live. Astfel, daca jucatorul pe care ai mizat va conduce la seturi cu 2-0, insa va pierde, ti se va rambursa cash 100% din miza plasata, pana la 500 lei. Mizele mai mici decat 25 lei si mai mari decat 500 lei nu vor fi rambursate.
 
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide unul acum
 2. Plaseaza minim 25 lei si maxim 500 lei pe victoria unui jucator pe tabloul de simplu masculin de la US Open
 3. Daca jucatorul pe care ai plasat pariul conduce la seturi cu 2-0, insa este invins in final vei primi banii inapoi
 4. Rambursarea va fi facuta sub forma de cash, netrebuind rulata
 

3. Al cincilea pariu live este fara risc


Cu peste 300 meciuri transmise live de la US Open la aceasta casa de pariuri, nu este de mirare daca utilizatorii vor alege sa parieze in timpul meciului.
 
Special pentru acesti utilizatori casa online s-a gandit sa prezinte o promotie ce vizeaza doar pariurile live de la US Open. Astfel, daca vei plasa 4 pariuri live diferite intr-o singura zi, al cincilea va fi fara risc. Cota minima a fiecarui pariu este 1.4. Promotia este valabila in fiecare zi.
 
 
Inainte de a plasa pariurile trebuie sa activezi promotia in “Oferta de bonusuri” din “Contul meu” . Apoi, dupa validarea celor 4 pariuri live acceseaza din nou “Oferta de bonusuri” pentru a activa pariul fara risc. Acesta va fi plasat din banii tai reali, insa in cazul in care pariul va fi necastigator, miza iti va fi rambursata cash pana la 25 lei, fara cerinte de rulaj.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Opteaza pentru promotie din contul tau inainte de a plasa cele 4 pariuri live
 3. Opteaza inca o data dupa ce ai aflat rezultatele tuturor celor 4 pariuri live
 4. Miza pariului fara risc va fi rambursata in bani cash in cazul unui pariu necastigator

 
4. Castiga doua freebeturi garantat


Aceasta casa de pariuri vine si ea cu o promotie cu care ne-a obisnuit in ultimele saptamani, premiul fiind foarte tentant. Este vorba despre oferirea a doua freebeturi garantate, fiecare valorand 50 lei, tot ce trebuie sa faci fiind sa plasezi minim 7 pariuri exclusiv pe turneul de la US Open, promotia fiind valabila pe tot parcursul turneului.
 
 
Pariurile pot fi live sau pre-live, insa singure pe bilet, pe cate un meci distinct de pe tabloul de simplu masculin si/sau feminin. Miza minima individuala este 50 lei, iar cota minima 1.5. Freebeturile vor fi acordate in decurs de 48 ore de la incheierea promotiei, indiferent de rezultatele pariurilor. Acestea pot fi plasate pe orice eveniment sportiv, la o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in maxim 7 zile de la creditarea freebetului.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Opteaza la promotie din pagina acesteia
 3. Plaseaza minim 7 pariuri pe tabloul de simplu de la US Open
 4. Indiferent de rezultatul pariurilor, vei primi cele doua freebeturi de 50 lei
 

5. Patru pariuri iti aduc un freebet


Nici aceasta casa de pariuri nu a stat prea mult pe ganduri cand a venit vorba despre prezentarea unei promotii pentru Grand Slamul de la US Open. Astfel, aceasta acorda un freebet in valoare de 25 lei zilnic, pana pe 10 septembrie. Tot ce trebuie sa faci pentru a-l obtine este sa plasezi fiecare pariu singur pe bilet, cu o miza minima de 25 lei si o cota de cel putin 1.5
 
 
Promotia este valabila de 10 ori pentru fiecare utilizator, astfel putand primi freebeturi in valoare totala de 250 lei. Freebetul trebuie folosit tot pentru meciurile de la US  Open. Freebetul este valabil timp de 7 zile din momentul creditarii, cota maxima la care poate fi folosit fiind 8.00.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Plaseaza 4 pariuri zilnic pe turneul de la US Open
 3. Primesti un freebet de 25 lei timp de 10 zile, daca vei  face asta mereu
 

6. Castiga zilnic un freebet de 25 RON

Chiar daca nu avem parte prea des de promotii la aceasta casa de pariuri la care sa fie eligibili  toti utilizatorii, un eveniment atat de mare precum US Open nu putea s-o lase indiferenta in aceasta privinta. Astfel, casa online iti ofera posibilitatea de a castiga un freebet de 25 lei in fiecare zi a turneului.
 
 
Pentru ca asta sa se intample trebuie sa plasezi 5 pariuri, live sau pre-live, simple sau multiple, exclusiv pe partidele turneului de la US Open. Pentru fiecare zi in care vei face asta vei primi garantat freebetul, indiferent de rezultate.  Evenimentele trebuie sa fie diferite, miza minima a unuia fiind 25 lei,  iar cota minima 1.4. In cazul mai multor selectii pe bilet cel putin una trebuie sa aiba cota minima 1.4. Toate pariurile trebuie solutionate in aceeasi zi in care au fost plasate.
 
Pariurile trebuie efectuate din piata Sportsbook.  Freebetul se va acorda in maxim 12 ore de la incheierea ultimului pariu, trebuind plasat in termen de 48 ore pe tenis, neexistand vreo cota minima. Tine minte insa ca valoarea freebetului nu va fi creditata in cazul unui pariu castigator.
 
Cum  procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Plaseaza 5 pariuri, fiecare a minim 25 lei, pe turneul de la US Open
 3. Pentru fiecare zi in care vei face asta vei primi un freebet de 25 lei