Promotii sportive 29-31 iulie

In aceste zile se desfasoara cea de-a treia runda a Ligii I, runda care, evident, se bucura de promotii la cateva case pariuri online. Totodata, ne vom bucura si de Supercupa Frantei, disputata intre cele mai bune echipe de sezonul trecut, insa si de El Clasico, deocamdata doar amical.
 

1. Cota 6.00 pentru victoria celor de la FCSB


Dupa remiza de marti in fata lui Plzen, FCSB o va intalni in Liga I pe teren propriu pe CSU Craiova, intr-o partida care conteaza pentru etapa a treia. Cei care inca nu au cont la aceasta casa de pariuri au parte de o surpriza si anume oferirea cotei 6.00 pentru succesul gazdelor. La promotie sunt eligibili doar cei ce isi vor crea un cont la casa online pana la ora partidei (duminica, 21:00), introducand codul bonus ZFBN29.
 
 
Miza maxima care se ia in calcul pentru aceasta cota marita este 50 lei. In cazul in care FCSB se va impune vei castiga cel mult 300 lei. Astfel, miza iti va fi rambursata imediat sub forma de cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat intr-o perioada de 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria celor de la FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Statistici favorabile pronosticului
  • FCSB este singura formatie din Liga I ce are maximum de puncte dupa doua etape
  • FCSB a castigat in ultimele 6 intalniri directe
 

2. Obtine un freebet de 50 RON pentru 3 pariuri pe Liga I


Pasionatii campionatului intern nu trebuie sa rateze promotia acestei case de pariuri, care vizeaza etapa  a treia a competitiei. Aceasta iti ofera garantat un freebet in valoare de 50 lei, tot ce trebuie sa faci fiind sa plasezi 3 pariuri, live sau pre-live, dar singure pe bilet, pe meciuri diferite din aceasta etapa, fiecare avand miza minima de 50 lei si cota minima 1.6. In caz ca nu ai idee ce pariuri sa plasezi te poti inspira din sectiunea “biletul zilei”.
 
 
Te poti inscrie la promotie din pagina acesteia pana in noaptea de 1 august, ora 1:59. Freebetul va fi obtinut indiferent de rezultatele pariurilor. Acesta va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea etapei, trebuind pariat si stabilit in termen de 7 zile pe o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Daca pariul este castigator, vei primi in cont doar profitul, nu si valoarea freebetului.
 

3. Castiga garantat un freebet  in fiecare  zi de Liga I


La fel ca in precedentele doua runde ale Ligii I aceasta casa de pariuri ne ofera un freebet in fiecare zi a competitiei. In urma fiecarei promotii vei primi un freebet in valoare de 15 lei. Ieri promotia a vizat meciul dintre Concordia si Poli Iasi, astazi pe cel dintre Gaz Metan si CFR Cluj, meciul de maine luat in vizor disputandu-se intre FCSB si CSU Craiova, iar cel de luni intre Astra si Poli Timisoara.
 

Nu trebuie decat sa apesi butonul “Particip” aflat in pagina promotiei, dupa care sa plasezi un pariu pre-live pe respectiva partida, cota minima trebuind sa fie 1.75, iar miza minima 50 lei. Pariurile pe marketurile tip handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu sunt eligibile in vederea promotiei. Imediat ce ai plasat pariul ti se va acorda un freebet in valoare de 15 lei, ce trebuie pariat pe acelasi meci pe care ai mizat pre-live, la o cota minima de 2.00. Castigul  maxim de pe urma freebetului este 75 lei,  cu alte cuvinte cota maxima pe care poti paria fiind 6.00.
 

4. Pariaza la cota 10.0 pe victoria Barcelonei in El Clasico


Primele meciuri oficiale dintre Barcelona si Real Madrid se vor disputa la jumatatea lui august, cu ocazia Supercupei Spaniei. Pana atunci insa, cele doua se vor intalni la International Champions Cup duminica dimineata. Chiar daca este amical, un asemenea meci nu putea fi trecut cu vederea, drept pentru care aceasta casa de pariuri ofera cota 10.0 pentru un succes al catalanilor. Eligibili la promotie sunt cei ce se inregistreaza la casa online utilizand codul ZFBN30.
 
 
Miza maxima care se ia in calcul pentru aceasta cota marita este 50 lei. In cazul in care Barcelona se va impune vei castiga maxim 500 lei. Astfel, miza iti va fi rambursata imediat sub forma de cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat intr-o perioada de 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 

5. Pariu fara risc in Supercupa Frantei


Primul campionat de top va incepe peste o saptamana. Este vorba despre Ligue 1, in acest weekend urmand sa vedem Supercupa Frantei, care se va disputa in Maroc intre Monaco si PSG. Cu ocazia primului meci oficial al noului sezon aceasta casa de pariuri prezinta o promotie care te recompenseaza cu un pariu fara risc in valoare de 40 lei.
 

Daca vei plasa un pariu pre-live, iar acesta va fi pierzator, ti se va credita un pariu fara risc de 100%, in limita a 40 lei pentru a paria live. Doar primul pariu simplu pre-live este eligibil pentru promotie.  In cazul in care primul pariu live plasat pe meciul dintre Monaco si PSG este pierzator, ti se va rambursa miza sub forma de freebet, in limita a 40 lei. Acesta va putea fi folosit pe orice pariu, in termen de 7 zile de la creditare.