Promotii sportive 16-18 septembrie

Patru sunt casele de pariuri ce prezinta promotii pentru acest weekend. Dintre cele sase promotii, jumatate sunt oferite de o singura casa pariuri online, doua vizand meciuri de fotbal, cealalta un meci de box.
 

Cota 5.00 pentru succesul celor de la FCSB cu Gaz Metan


Chiar daca momentan FCSB se afla pe locul 5 in Liga I, o victorie maine seara ar putea-o urca pana pe pozitia secunda, diferenta dintre locurile 2 si 5 fiind de doar 1 punct. Este foarte probabil ca FCSB sa se impuna duminica, astfel ca promotia acestei case de pariuri conform careia ni se ofera cota 5.00 pentru succesul elevilor lui Nicolae Dica cu siguranta va cuceri multi romani. La aceasta sunt eligibili toti cei care se vor inregistra la casa de pariuri utilizand codul ZFBN48.
 
 
Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria celor de la FCSB, pariul trebuind efectuat din piata Sportsbook. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei. Prin urmare, daca FCSB se va impune vei castiga cel mult 250 lei. Miza iti va fi rambursata imediat cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet.
 
Acesta trebuie rulat in 30 zile pe o cota de minim 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Daca pariul este castigator in cont vei primi profitul, nu si valoarea freebetului. De asemenea, pariul folosind freebetul trebuie efectuat din piata Sportsbook.
 
Cum procedez?
 1. Creeaza-ti cont la casa de pariuri utilizand codul ZFBN48
 2. Plaseaza un pariu pre-live din Sportsbook pe victoria lui FCSB in meciul cu Gaz Metan
 3. Daca FCSB castiga primesti miza inapoi sub forma de cash, la care se adauga un freebet de maxim 200 lei
 
Statistici favorabile pronosticului
 • Gaz Metan se afla pe penultimul loc in Liga I
 • Gaz Metan a obtinut un singur punct in deplasare
 • FCSB a castigat de 3 ori in ultimele 4 intalniri directe de pe teren propriu
 

Ligile europene iti aduc trei freebeturi


Cateva partide interesante din ligile europene de top ne asteapta in weekend, drept pentru care aceasta casa de pariuri ne ofera posibilitatea de a castiga 3 freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei. Pentru a fi eligibil la promotie trebuie plasezi minim 7 pariuri, live sau pre-live, insa singure pe bilet, pe partide din Premier League, La Liga, Serie A si/sau Liga 1. Fiecare pariu trebuie sa aiba o miza de cel putin 50 lei si o cota minima de 1.5. Nu uita sa te inscrii la promotie, inscriere care poate fi facuta pana in noaptea de 19 septembrie, ora 01:59. Sectiunea “biletul zilei” este foarte utila in caz ca nu esti decis ce pariuri sa plasezi.
 
 
Freebeturile se vor acorda in maxim 48 ore de la incheierea promotiei, indiferent de rezultatul pariurilor tale. Fiecare freebet trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te aici
 2. Plaseaza minim 7 pariuri pe cel putin unul din campionatele urmatoare: Premier League, La Liga, Serie A si Liga I
 3. Indiferent de rezultate, in maxim 48 ore de la incheierea etapei vei primi 3 freebeturi valorand 50 lei fiecare
 

Obtine un freebet in fiecare zi de Liga I


In fiecare etapa aceasta casa de pariuri prezinta o promotie prin care ofera un freebet de 15 lei in urma parierii pe cel mai interesant meci al zilei din Liga I. Pentru aceasta runda casa online a ales partidele dintre CSU Craiova si Dinamo, FCSB si Gaz Metan, respectiv Astra si Viitorul. Pentru a fi eligibil la promotie trebuie sa selectezi butonul “Particip”, aflat in pagina acesteia sub fiecare din aceste 3 meciuri.
 
 
Dupa ce ai efectuat aceasta actiune plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe meciul/meciurile la care ai selectat butonul “Particip”. Miza minima este 50 lei, iar cota minima 1.75. Pariurile pe Handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu se iau in calcul la promotie. Apoi vei primi un freebet in valoare de 15 lei pe care sa-l plasezi live pe acelasi meci. Acesta trebuie plasat la o cota minima de 2.00, castigul maxim fiind de 75 lei, ceea ce inseana o cota maxima de 6.00.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te aici
 2. Selecteaza butonul “Particip” din pagina promotiei, buton aflat dedesubtul fiecarui meci eligibil
 3. Plaseaza un pariu pre-live conform conditiilor pe meciul pe care l-ai ales.
 4. Dupa primirea freebetului pariaza live pe acelasi meci
 

Cota 5.00 pentru ca Barcelona sa castige cu Getafe


Barcelona merge fara greseala in campionat, fiind greu de crezut ca o echipa precum Getafe, aflata la mijlocul clasamentului, o va incurca astazi, partida incepand la 17:15. De aceea opinam ca trebuie profitat la maxim de promotia acestei case de pariuri, care mareste pana la 5.00 cota catalanilor pentru a ii invinge pe cei de la Getafe. La aceasta sunt eligibili toti cei care nu au cont la aceasta casa si isi vor crea introducand codul ZSBN47.
 
 
Apoi trebuie sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria catalanilor. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei. Astfel, in cazul in care Barcelona se va impune vei castiga cel mult 250 lei, miza fiindu-ti rambursata cash, pentru ca profitul sa iti fie creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet.
 
Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Cum procedez?
 1. Creeaza-ti cont la casa de pariuri utilizand codul ZFBN47
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in meciul cu Getafe
 3. Daca Barcelona castiga miza o vei primi inapoi cash, pentru ca maxim 200 lei sa ii primesti sub forma de freebet
 4. Toate pariurile trebuie plasate din piata Sportsbook
 
Statistici favorabile pronosticului
 • Din 3 etape Barcelona a obtinut tot atatea victorii, reusind sa nu primeasca gol
 • In ultimele 3 intalniri directe, Barcelona a marcat de 14 ori, neprimind vreun gol
 

Rambursare de 40 RON la Chelsea vs Arsenal


O partida care se va desfasura in acest weekend, asteptata de multi microbisti, le va pune fata in fata pe Chelsea si Arsenal. “Tunarii” au pornit destul de slab in campionat, insa intr-un derby forma de moment nu conteaza chiar atat de tare. De aceea este greu de anticipat inaintea meciului vreun rezultat. Prin urmare, aceasta casa de pariuri te ramburseaza cu 40 lei sub forma de freebet daca vei plasa live cel putin un pariu pe derby-ul londonez, iar la final vei inregistra o pierdere neta de minim 40 lei. Freebetul trebuie plasat in maxim 7 zile de la creditare, pe orice eveniment sportiv si la orice cota.
 
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Plaseaza unul sau mai multe pariuri live pe meciul dintre Chelsea si Arsenal totalizand minim 40 lei
 3. Daca la sfarsitul meciului vei avea o pierdere neta de minim 40 lei, vei primi un freebet de 40 lei
 
Cote marite pentru un meci de box
In SUA iubitorii boxului vorbesc numai despre meciul dintre Golovkin si Alvarez, care va avea loc maine dimineata. Evident, in Romania este, de asemenea, interes pentru acest meci de box, drept pentru care  aceasta casa de pariuri ofera cote marite pentru victoria ambilor luptatori. Este vorba despre cota 5.00 pentru victoria lui Golovkin si 7.00 pentru cea a lui Alvarez. La aceasta sunt eligibili toti cei care nu au cont la aceasta casa si isi vor crea introducand codul ZSAN03.
 
 
Apoi trebuie sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unuia dintre cei doi combatanti. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei. Astfel, in cazul in care Golovkin se va impune vei castiga cel mult 250 lei, iar daca Alvarez o va face vei castiga cel mult 350 lei. Miza iti va fi rambursata cash, pentru ca profitul sa ti se crediteze in maxim 24 ore sub forma unui freebet.
 
Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria unuia dintre cei doi jucatori in meciul de box, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Cum procedez?
 1. Creeaza-ti cont la casa de pariuri utilizand codul ZSAN03
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui Golovkin sau a lui Alvarez
 3. Daca pariul va fi castigator miza o vei primi inapoi cash, pentru ca resstul sa ii primesti sub forma de freebet