Promotii si cote marite Muntenegru vs Romania preliminarii CM2018

In cea de-a saptea runda a preliminariilor CM2018, Romania o va intalni in deplasare pe Muntenegru, putand profita de cateva promotii in vederea acestei partide, insa sa nu uitam si de cotele marite.
 

1. Castiga premii fara sa plasezi pariuri 


Sponsorul echipei nationale vine in fiecare etapa cu o promotie in urma careia poti castiga premii fara a fi nevoit sa plasezi vreun pariu.
 
Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site, iar in pagina dedicata concursului, intitulata “Nationala’’, sa completezi cateva date. In cazul in care ai fost la meci trebuie completat in casuta de pe pagina atat CNP-ul tau, cat si codul de pe biletul de intrare la meci. Daca urmaresti meciul la televizor, trebuie introdus CNP-ul si codul promotional care va aparea pe ecran in timpul meciului.
 
 
Dupa completarea acestor date trebuie sa apesi butonul ‘’Inscrie-te”. Astfel, vei beneficia la alegere de unul dintre cele 3 pachete speciale pentru suporteri. Este vorba despre pachetul Chiriches, pachetul Stanciu sau pachetul Andone. Daca vei alege pachetul Chiriches vei primi freebeturi in valoare totala de 200 lei. Pachetul Stanciu este valabil doar pentru pariuri plasate in agentiile offline Fortuna, dublandu-ti castigurile de pe bilete, pana la 200 lei. In cazul in care vei alege pachetul Andone vei beneficia de un freebet de 200 lei, dar si de un pariu fara risc in valoare de 300 lei, toate cele 3 pachete fiind valabile doar pentru utilizatorii inregistrati in perioada 23 august – 11 septembrie.
 
Pentru a activa pachetul Chiriches este necesar sa efectuezi o depunere si sa plasezi 10 pariuri a 20 lei, fiecare la o cota minima de 1.5, dupa urmatoarea ora fixa inscrierii la concurs. Freebetul este valabil timp de 7 zile din momentul acordarii, putand fi plasat pe mai multe pariuri/bilete.
 
In cazul in care optezi pentru pachetul Stanciu, fiecarui bilet din agentiile stradale Fortuna cu minim 5 evenimente pe bilet si cu o cota minima individuala de 1.1 i se dubleaza castigul, in limita a 200 lei.
 
Pentru a obtine premiul aferent pachetului Andone, in afara faptului ca trebuie sa fii utilizator nou inregistrat, este necesar sa efectuezi o depunere de minim 50 lei si maxim 300 lei. Pe langa bonusul de inregistrare, care consta intr-un pariu fara risc de maxim 300 lei, vei primi si un freebet care iti dubleaza suma depusa, in limita a 200 lei.
 
Cum procedez?
  1. Daca nu ai cont la aceasta casa de pariuri deschide unul acum
  2. Acceseaza sectiunea “NATIONALA” din  partea de sus a site-ului
  3. Introdu codul spus la TV in timpul meciului sau cel de pe biletul de intrare la meci in casuta aferenta de pe site
  4. Alege pachetul pe care il doresti dintre cele disponibile pe site
 

2. Rambursare de 40 RON pentru pariurile live


Aceasta casa de pariuri vine cu o promotie care vizeaza pariurile live. Astfel, trebuie doar sa plasezi minim un pariu live, exclusiv din sectiunea live, pe meciul dintre Muntenegru si Romania, in valoare totala de cel putin 40 lei. In cazul in care vei avea o pierdere neta de minim 40 lei, vei primi un freebet in valoare de 40 lei.
 
 
Freebetul va fi creditat a doua zi, dupa ora 08:00, fiind disponibil timp de 7 zile. Acesta poate fi plasat pe orice pariu/bilet. In eventualitatea unui castig, valoarea freebetului nu se va credita in cont, ci doar profitul, aceasta fiind procedura, de fapt, la toate casele de pariuri privind freebetul.
 
Cum procedez?
  1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
  2. Pariuri live
  3. Mizeaza live minim 40 RON pe meciul dintre Muntenegru si Romania
  4. Primesti un freebet de 40 RON daca la sfarsitul meciului vei avea o pierdere neta (castiguri-pierderi) de minim 40 RON
 
 

3. Cote marite


La aceasta casa online gasim 4 cote marite care vizeaza partida dintre Muntenegru si Romania. Dintre acestea, cea mai mica si, totodata, cea care are sanse mari de reusita, in opinia noastra, va fi castigatoare daca Jovetic va marca, iar Muntenegru se va impune, cota fiind 5.00. Celelalte cote vor fi “verzi” daca Florin Andone va inscrie, iar Romania va castiga (5.5), daca Nae Stanciu va marca, iar Romania se va impune (6.5) si daca Romania castiga si ambele echipe marcheaza (7.00). Pariurile nu pot fi plasate decat singure pe bilet.