Promotii si cote marite 18-20 februarie 2017

Mai sunt 3 etape pana la finele sezonului regulat de Liga I, mai multe case de pariuri oferind promotii pentru aceasta runda, insa nu numai.
 

Freebet garantat de 50 RON pe meciurile  din Liga I


Cea mai tentanta promotie in etapa cu numarul 24 din Liga I vine, in opinia noastra, de la casa de pariuri Netbet (click aici pentru recenzie). Aici vei primi un freebet in valoare de 50 lei indiferent de rezultatul pariurilor tale. Tot ce trebuie sa faci pentru asta este sa pariezi minim 50 lei pre-live sau live pe minim 3 meciuri din aceasta etapa de Liga I, cota minima a unei selectii trebuind sa fie 1.6.
 
thumb_58a74b602ee3b_1487358816.png

Pariul trebuie sa fie singur pe bilet. In cazul unui pariu pre-live poti miza doar pe rezultatul final (1 X 2)al partidei, pe cand in cazul unuia live poti miza pe orice optiune doresti. Daca doresti sa te inspiri pentru a plasa pronosticurile, o poti face cu incredere din sectiunea ‘’biletul zilei’’, acolo avand tipsteri destul de priceputi. Pentru a fi eligibil la promotie trebuie sa te inscrii din pagina acesteia pana in noaptea de marti, 21 februarie, ora 2:59. Freebetul trebuie pariat o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00. In cazul in care preferi sa mizezi pe un bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in maxim 7 zile de la primirea freebetului.

 
Castiga un pariu garantat de 50 lei pariind pe CSU Craiova – Steaua si Astra – Viitorul


Cu o promotie din aceasta etapa de Liga 1 se afiseaza si casa de pariuri Winmasters (click aici pentru recenzie), aceasta fiind putin diferita de toate cele pe care le intalnim in mod normal la celelalte case pariuri online. Primul pas pentru a participa la aceasta promotie care ofera garantat un freebet in valoare de 50 RON este acela de a efectua o depunere de minim 50 lei pe 17 sau 18 februarie folosind codul ‘’LIGA1152’’. Apoi trebuie sa plasezi pre-live un bilet cu o singura selectie pe meciul dintre CSU Craiova si Steaua, la o cota minima de 1.65. Pasul 3 consta in plasarea unui pariu live, de aceasta data, pe meciul dintre Astra si Viitorul, miza minima trebuind sa fie tot 50 lei, iar cota minima tot 1.65. Atentie, pariurile de tip Handicap nu se califica pentru aceasta promotie.
 
thumb_58a74bc96e8ab_1487358921.png
 
Daca vei incheia acesti pasi cu succes, indiferent de rezultate vei primi un freebet in valoare de 50 lei pe care sa il folosesti doar la meciurile din Champions League din 21 si 22 februarie. Acesta trebuie sa fie pre-live, singur pe bilet, cu o cota minima de 1.8. Doar jucatorii din Romania ce nu au bonusuri active la Winmasters pot participa la aceasta promotie.
 

Fiecare 3 pariuri pierdute pe Liga I iti aduc un freebet de 10 RON


La casa de pariuri Fortuna (click aici pentru recenzie) ni se ofera aceeasi promotie pentru fiecare etapa din aceasta a doua parte a Ligii I. Aici putem obtine un freebet de 10 lei pentru fiecare 3 partide pierdute, pe bilet simplu sau multiplu. In cazul unui bilet multiplu, toate partidele pierdute se vor lua in calcul. Atentie, biletul trebuie sa contina doar meciuri din Liga I.
 
thumb_58a74c19829c5_1487359001.png
 
In cadrul unei etape un utilizator poate obtine maxim 5 freebeturi, asta insemnand  ca ar trebui sa piarda 15 selectii. Acestea pot veni chiar si de pe un singur meci, selectiile trebuind insa sa fie diferite. Optiunile pot fi atat pre-live, cat si live. Freebeturile primite trebuie folosite in termen de 7 zile, fiecare pe o cota maxima de 8.00.
 

Fiecare gol din Serie A iti aduce 10 RON


Ultima dintre aceste promotii 18-20 februarie 2017 are loc la Netbet si vizeaza partidele din aceasta etapa din Serie  A. De mult timp asteptam o astfel de promotie, care a mai venit cu astfel de cadouri in trecut. Pe scurt, vei primi un freebet de 10 lei pentru fiecare gol marcat in partidele pariate de tine. Partea buna este aceea ca vei primi freebetul indiferent daca pariul tau este sau nu castigator.
 
thumb_58a74c961b6d1_1487359126.png
 
Pariul trebuie sa fie singur pe bilet si trebuie sa aiba miza minima de 50 lei. Acesta poate fi atat live, cat si pre-live, cota minima fiind 1.5. In cazul pariurilor live poti plasa pariuri pe orice selectie, insa in cazul celor pre-live poti miza doar pe rezultatul final (1 X 2). Freebetul maxim pe care il poti primi este 150 lei. Pentru a participa la promotie trebuie sa te inscrii de pe pagina acesteia pana in noaptea de 20 februarie, ora 2:45. Freebetul trebuie pariat o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu, fiecare cota trebuie sa fie minim 2.00.
 

Cote marite


Casa de pariuri 888sport (click aici pentru recenzie) vine in intampinarea weekendului cu 18 multiple imbunatatite si pariuri speciale. Cei ce frecventeaza acest site cu siguranta stiu ca pentru ca o multipla sa fie castigatoare trebuie ca toate echipele aflate pe respectiva selectie sa se impuna, iar pentru ca un pariu special sa fie ‘’verde’’ trebuie ca echipa din selectie sa castige, dar si ca jucatorul indicat sa marcheze. Echipele care se gasesc in aceste multiple imbunatatite si pariuri speciale provin din cele 4 campionate de top care se disputa in acest weekend, dar si din FA Cup sau Championship (liga a doua engleza). Cotele pe care le gasim fluctueaza intre 2.25 si 7.5.
 
O situatie similara avem si la Fortuna, aici fiindu-ne prezentate 9 cote speciale pentru sambata. Pentru ca una din acestea sa fie castigatoare trebuie ca toate echipele dintr-o selectie sa se impuna. Cota cea mai mica aici, singura sub 10.0, de altfel, este 8.00. Asta inseamna ca daca minim una va fi ‘’verde’’ vei fi pe plus sau, in cel mai rau caz, vei recupera aproape in totalitate suma investitia. Asta, desigur, daca ai plasat aceeasi miza pe toate biletele.